60.000 TL ve üstü 100.000-120.000 TL Bütçe Oyun Ve 3Dmax

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
O işlemciye hava soğutma olmaz sıvı soğutma öneririm. Yeni ve güzel sistem toplarken arkadan bağlantı destekleyen bir kasa da alabilirsin kablolar gizli olur. Asus TUF B850 BTF ana kart öneririm. Corsair 3500X kasa ile güzel olabilir.

KS

sicsempertyrannis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
@temmuzhd Öneriniz için teşekkür ederim. Görsel olarak bir şey aramıyorum. Benim paylaştığım soğutma olarak bir nebze de olsa daha iyi sanırım. Testleri kontrol ettiğimde hava soğutmada bir sorun yaşanmadığını gördüm. Ben OC vb. özellikleri kullanmadan daha çok tak çalıştır mantığıyla kullanacağım bilgisayarı. Teknik bilgim o kadarına imkan veriyor maalesef. Ancak yanlış bildiğim bir şey varsa düzeltin lütfen. Tekrar teşekkür ederim.

KS

sicsempertyrannis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

btornag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bu paketi biraz güncelleme yaparak geçen cuma gaming gecesinden aldım. Bi aksilik olmazsa yarın elimde olacak dilerseniz geldikten sonra bilgilendirme yapabilirim.
Selamlar hocam, insanlar İncehesap deneyimini merak ediyor, paylaşmanız bizi mutlu eder açıkçası

btornag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sipariş şimdi geldi montajı yapmışlar evet ama ekran kartını koymamışlar. Ayrıca ürünlerin kutuları da yok koliye kasayı içindekilerle montajlayıp yollamışlar.

Sanırım ikinci kutu ayrı araçla kargolanmış onu bekliyorum

Son düzenleme:

btornag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sanırım ekran kartını bozuk gönderdiler rgb ışıkları yanıyor ama sistemde kart gözükmüyor driver indirilmiyor. Gpu soketinden d-port görüntü vermiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri