Valla anlayamadım bende kimisi o daha iyi tuf sıcak diyor arada kaldım son sipariş bu kaldı birde anakartGalax ı geç hocam bu kadar para verip galax vs. alma Asus Tuf önerim. Soğutma konusunda her türlü daha iyi ve daha sessiz. Galax 4 fan ile TUF dan daha sıcak çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 39945
Anakart yeterli olur ama dediğim gibi kesinlikle TUF al.Valla anlayamadım bende kimisi o daha iyi tuf sıcak diyor arada kaldım son sipariş bu kaldı birde anakart
Tuf o sıcaklıkları verirken ortalama 1500RPM fan döndürüyor, Galax SG 1200RPM fan döndürmüş. Kaynak aldığım görseli ekledimValla anlayamadım bende kimisi o daha iyi tuf sıcak diyor arada kaldım son sipariş bu kaldı birde anakart
Tuf o sıcaklıkları verirken ortalama 1500RPM fan döndürüyor, Galax SG 1200RPM fan döndürmüş. Kaynak aldığım görseli ekledim
Ti Super testini ve Galax EX serisini atmışsınız hocam. Zaten birbirlerine çok yakınlarken ekstra para vermenin anlamı yok fakat zaten SG, ST serisini alıyoruz biz.
Seriler arası aşırı fark yok o yüzden EX olan karşılaştırma mevcuttu onu attım. Şahsen ileride 2. el de daha değerli olacağı için ve malzeme kalitesi için TUF tercih ederdim.Ti Super testini ve Galax EX serisini atmışsınız hocam. Zaten birbirlerine çok yakınlarken ekstra para vermenin anlamı yok fakat zaten SG, ST serisini alıyoruz biz.
Malzeme kalitesinde TUFun daha iyi olduğunu sanmıyorum, ayrıca şuan TUF'a daha fazla verip ileride 2. elde daha pahalıya satmanın mantıklı olduğunu sanmıyorum. Şu an TUF a daha fazla vermeyip aradaki parayı değerlendirmek çok çok daha mantıklı olacaktır.Seriler arası aşırı fark yok o yüzden EX olan karşılaştırma mevcuttu onu attım. Şahsen ileride 2. el de daha değerli olacağı için ve malzeme kalitesi için TUF tercih ederdim.