Öncelikle Merhabalar Sevgili Hocalarım Ve Arkadaşlar Ben Bu Sıralar Depolamada Çok Fazla Sıkıntı Yaşamaya Başladım 2-/-3 Program Ve Oyun Var Fakat Depolama Garip Bir Biçimde Neredeyse Full Artık Format Mı Atsam Diye Düşünmeye Başladım Bu Sıralar PC Ye (3-/-5 Yıldır Formatsız Gidiyor) Ve Hitachi Marka 7200RPM Bir HDD Kendisi Fakat Elimde Başka Bir HDD Daha Var O Da Segate'in Olması Lazım Yine 500Gb 7200Rpm Onu Eklesem Sisteme (Şuan Kullandığımı Full C Diski Olarak Onu Da Full D Diski Olarak Kullansam) Sistemin %100 Kullanımı Gider Mi (Depolamadaki Sıkıntı Gider Orası Malum) Bunu Sormak İstedim Sadece Şimdiden Herkeze Teşekkürler Kolay Gelsin.
NOT :=: D Diski Olarak Takmayı Planladığım Disk De Eski Bir Disk İçindeki Bilgiler Sıfırlanıp Eklenecek Pc'ye Ve Şuan C Ve D Olmak Üzere İkiye Ayrılmış Olan Diskteki D Bilgileri Yeni HDD'ye Akarılacak Bunları Da Eklemek İstedim.
Sürekli %100 Kullanım Olmuyor Ama Olabildiğince Sık Olmaya Başladı Bu Sıralar.
NOT :=: D Diski Olarak Takmayı Planladığım Disk De Eski Bir Disk İçindeki Bilgiler Sıfırlanıp Eklenecek Pc'ye Ve Şuan C Ve D Olmak Üzere İkiye Ayrılmış Olan Diskteki D Bilgileri Yeni HDD'ye Akarılacak Bunları Da Eklemek İstedim.
Sürekli %100 Kullanım Olmuyor Ama Olabildiğince Sık Olmaya Başladı Bu Sıralar.