- Tepki
- 24
benim kulaklığın mikrofonu sesi çamur gibi iletiyor fiyat performans kulaklık önerebilirmisiniz
700 800 e kadar çıkabilirim hocambütçe ne kadar
bütceyi yükseltebilirsen önerebiliceğim700 800 e kadar çıkabilirim hocam
hocam gamepower fujin iyimidirbütceyi yükseltebilirsen önerebiliceğim
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700 800 e kadar çıkabilirim hocam
teşekkürler hocam düşünürüm bunuBen bunu 2 yıl kullandım. İşini görür mikrofonu da iyi ama kulak pedleri soyulmaya başlıyor, bende 2. yıldan itibaren soyulmaya başladı tabi kullanım süresine göre de değişir, günde 7 8 saat takıyordum.![]()
Gamepower Luna 7.1 PRO Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Luna 7.1 PRO Siyah Oyuncu Kulaklığı modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Gamepower Luna 7.1 PRO Siyah Oyuncu Kulaklığı fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz...www.cimri.com
Razer Blackshark v2x bin kat daha iyi bu bahsettiğinizdenhocam gamepower fujin iyimidir
hocam alacaktım stokta kalmamış ya başka önerebileceğiniz varmı acaba ?![]()
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.435,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Memnunum. Mikrofon kalitesi gayet güzel PC hocasının incelemesi vardı YouTube bakabilirsin.
Hocam razer varken başkasına bakmayın derim.hocam alacaktım stokta kalmamış ya başka önerebileceğiniz varmı acaba ?
Katılıyorumbunu al derim. gidip gamepower gibi bir markaya o paraları sakın verme
![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tamamdır teşekkürler alıyorum hemenKatılıyorum
Benim bildiğim kulaklık iyi ama mikrofonu kötü iditamamdır teşekkürler alıyorum hemen
Bi gamepower almaktan iyidirBenim bildiğim kulaklık iyi ama mikrofonu kötü idi
ben 3 gün boyunca baktım çok kararsız kaldım bunun siparişini verdimteşekkürler hocam düşünürüm bunu
benim kulaklığın mikrofonu sesi çamur gibi iletiyor fiyat performans kulaklık önerebilirmisiniz
Herkes bu bütçeyle böyle kulaklık alıyorda blackshark v2x varken alınmazben 3 gün boyunca baktım çok kararsız kaldım bunun siparişini verdim
7.1 sanal ve titreşim özelliği var![]()
GameBooster H03 Dragon King Running Kablolu Kulaklık
GameBooster H03 Dragon King Running Kablolu Kulaklık GB-H03 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
300TL daha çıkmadı o yüzden mecburen almak durumunda kaldım.Herkes bu bütçeyle böyle kulaklık alıyorda blackshark v2x varken alınmaz