İ5 13400f ilerde am6 platformu geldiğinde geçiş yaparımİşlemci nedir ? İleride yükseltirim diyor musunuz ?
İ5 13400f ilerde am6 platformu geldiğinde geçiş yaparım
Peerles assanin nası olur![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bunu alın en doğrusu.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
O da güzeldir ama fiyatı dip dibe olan ve onun abisi olan Phantom daha mantıklı şuan.Peerles assanin nası olur
Peerles asasin daha iyi diyorlar emin misinizO da güzeldir ama fiyatı dip dibe olan ve onun abisi olan Phantom daha mantıklı şuan.
Isı borularına bakabilirlerPeerles asasin daha iyi diyorlar emin misiniz
Bunda 1 tane daha fazla ısı borusu var. Peerless de 6 tane bunda 7 tane var. Aralarında 3 5 derece oynuyor aynı fiyattayken o mantıklı kalmıyor. Kim daha iyi diyorsa bir daha ondan tavsiye alma.Peerles asasin daha iyi diyorlar emin misiniz
Phantom 154mm peerless 155mm diye biliyorum bu aradaIsı borularına bakabilirlerAyrıca Peerless Assassin ile phantom aynı fiyatta bulunabiliyorlar garip şekilde. Kasana sığarsa Phantom daha iyi.
Kasama sığıp sığmayacağını ramlere falan değmeyeceğini nerden anlayabilirim boyutlarını söylermisiniz banaIsı borularına bakabilirlerAyrıca Peerless Assassin ile phantom aynı fiyatta bulunabiliyorlar garip şekilde. Kasana sığarsa Phantom daha iyi.
SE ve düz versiyonları arasında 2-3 mm oynuyor. Düz Phantom 157 mmBunda 1 tane daha fazla ısı borusu var. Peerless de 6 tane bunda 7 tane var. Aralarında 3 5 derece oynuyor aynı fiyattayken o mantıklı kalmıyor. Kim daha iyi diyorsa bir daha ondan tavsiye alma.
Phantom 154mm peerless 155mm diye biliyorum bu arada![]()
Ramlerde sorun yaratmaz ya fanlar yukarı aşşağı takılabiliyor. Kasanız nedir ? İnternet sitesinde cpu yüksekliği yazar.Kasama sığıp sığmayacağını ramlere falan değmeyeceğini nerden anlayabilirim boyutlarını söylermisiniz bana