1000-2000Tl Lik Kablosuz Mouse Önerisi

BiSakin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar benim mousum şu anda Rampage smx-r44 ve 4 yıldır kullanıyorum sol tiki tıklamamaya başladı oyunlarda performansımı ciddi sekilde dusurdu. Yeni bir mouse alıcagım ve kablosuz olmasını istiyorum cunku kablolu versiyonlar bana biraz engel oluyor, sizce kablosuz mouse alırsam baglantı kesintisi aksaklık vb şeyler yaşarmıyım ani kesilmeler veya sinyal alamama gibi durumlar? bütçem 1000-2000tl arası güzel markalı kablosuz mouse iyi hassasiyeti ve elde tutulma hissi fln iyi olsun optik okuması, dpi, makrosu vb. Tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhabalar benim mousum şu anda Rampage smx-r44 ve 4 yıldır kullanıyorum sol tiki tıklamamaya başladı oyunlarda performansımı ciddi sekilde dusurdu. Yeni bir mouse alıcagım ve kablosuz olmasını istiyorum cunku kablolu versiyonlar bana biraz engel oluyor, sizce kablosuz mouse alırsam baglantı kesintisi aksaklık vb şeyler yaşarmıyım ani kesilmeler veya sinyal alamama gibi durumlar? bütçem 1000-2000tl arası güzel markalı kablosuz mouse iyi hassasiyeti ve elde tutulma hissi fln iyi olsun optik okuması, dpi, makrosu vb. Tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Endgame xm2we
Pulsar xlite v2
Hyperx haste wireless

Sorun yaşamazsınız kablolu ile aynı performans olur.

Eğer bütçeniz yeterse ilk iki mouse daha iyi, ikisi arasında tercih yapmak tamamen kişisel. Elinize oturması önemli

Çıkmazsa haste wireless alın.

KS

BiSakin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Endgame xm2we
Pulsar xlite v2
Hyperx haste wireless

baska onerileriniz varmıdır peki steelseries razer hyperx in baska modeli fln?

Endgame xm2we
Pulsar xlite v2
Hyperx haste wireless

Eğer bütçeniz yeterse ilk iki mouse daha iyi, ikisi arasında tercih yapmak tamamen kişisel. Elinize oturması önemli

Çıkmazsa haste wireless alın.
yani ben palm grip ile claw grip arası birsey mouse tutusum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
baska onerileriniz varmıdır peki steelseries razer hyperx in baska modeli fln?
Neden özellikle bu markalar hocam? Attıklarım emin olun bütçesinin en iyisi hatta endgame xm2we’yi tenz kullandı pulsarı futbolistten kullanan oyuncular var

KS

BiSakin28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Neden özellikle bu markalar hocam? Attıklarım emin olun bütçesinin en iyisi hatta endgame xm2we’yi tenz kullandı pulsarı futbolistten kullanan oyuncular var
anladım yok sadece sordum glorius felan da var onlarda baya iyi diyorlar digerleriyle beraber onlardan oneriniz varsa onlarada bakayım kafam biraz karıstıda marka olarak

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
anladım yok sadece sordum glorius felan da var onlarda baya iyi diyorlar digerleriyle beraber onlardan oneriniz varsa onlarada bakayım kafam biraz karıstıda marka olarak
Hocam bu markalar mouse konusunda en iyi markalardan, markaya takılarak ürün almayın. Mouse rehberime göz atabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri