Arkadaşlar merhaba, şu anda TurkNet kullanmaktayım ve 100 Mbps fiber internet desteği veriyor. Fakat gelecek zamdan dolayı değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Altyapım 1000 Mbps'yi destekliyor.
kimin altyapısıysa 1000mbps ona geçin hocamArkadaşlar merhaba, şu anda TurkNet kullanmaktayım ve 100 Mbps fiber internet desteği veriyor. Fakat gelecek zamdan dolayı değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Altyapım 1000 Mbps'yi destekliyor.
türk telekomunkimin altyapısıysa 1000mbps ona geçin hocam
en iyi hız için mecbur ona geçeceksiniz< hocam türktelekomun gigafiberi kötü değil diyorlardıtürk telekomun
hocam fiyat olarak türktelekomun altyapasını kullananlardan daha fazla söylüyoren iyi hız için mecbur ona geçeceksiniz< hocam türktelekomun gigafiberi kötü değil diyorlardı
hocam şuan en karlısı türknetin 12 aylık paketi bence türk telekom ilk 3 ay 500 diyip sonra 1k ya çıkarıyor fiyatı yada sabit 900 küsür bir şey ödüyorsunuz bence türknette sorun yaşamıyorsanız türknetin 12 ayına geçinhocam fiyat olarak türktelekomun altyapasını kullananlardan daha fazla söylüyor