Soru 1000 Tane Stoklu PC 14.000 TL Ye Bi Daha Gelirmi ?

alikudat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 2 hafta önce 1000 tane stoklu pc toplamıştınız bir daha aynı sistemi toplicakmısınız o zaman almaya fırsat bulamamıştım, şimdi ise sistemin fiyatı 2 ye katlanmış olarak gözüküyor birdaha o sistemi kuracakmısınız ?

AltanA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar 2 hafta önce 1000 tane stoklu pc toplamıştınız bir daha aynı sistemi toplicakmısınız o zaman almaya fırsat bulamamıştım, şimdi ise sistemin fiyatı 2 ye katlanmış olarak gözüküyor birdaha o sistemi kuracakmısınız ?
Her ay sonu yapıyorlar bir sistem.

metinqsq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

PLANET-MAVERICK/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC D6X 8GB/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC

15 k ya cıkamaz mısın ?

KS

alikudat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

PLANET-MAVERICK/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC D6X 8GB/16GB DDR4/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC

15 k ya cıkamaz mısın ?
abi 14 civar olsa bide ekran kartı msi 3060 olsa çok iyi olur

KS

alikudat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
aynı stokta gelmeyebilir ama fp gelecektir mutlaka haftaya sistem var demişti taner h ocam

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
14k ya güzel bise kendın alırsın zaten

KS

alikudat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onun kadar bilindik dostum. Güzelde bir markadır kendisi malzemesi kalitelidir
abi çok teşekkürler ama msi alsam benim için çok iyi olur çünkü msi insanların gözüne pahalı olarak yerleşmiş . örnek olarak 1 milyonluk bir mersedes ve 1 milyonluk bir reno olduğunu düşünün reno ne kadar o mersedesten iyi olursa olsun mersedes insanlara daha iyi gelicektir benim msi yi seçme sebebim bu

abi çok teşekkürler ama msi alsam benim için çok iyi olur çünkü msi insanların gözüne pahalı olarak yerleşmiş . örnek olarak 1 milyonluk bir mersedes ve 1 milyonluk bir reno olduğunu düşünün reno ne kadar o mersedesten iyi olursa olsun mersedes insanlara daha iyi gelicektir benim msi yi seçme sebebim bu
zaten 3-4 yıl kullanıp satıcam satarken msi rahat satılır

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

zaten 3-4 yıl kullanıp satıcam satarken msi rahat satılır
Hahah çok garip ve komik bir benzetme msı mercedes e gigabyte ta bmw dir dostum 😂😂 istediğini al tabi şaka yapıyorum. Tercih senin asus ta alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri