önerilerinizi bekliyorum
önerilerinizi bekliyorum
Daha çok yeni bir kulaklık.Al geç dostum wireless.
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-H11 Crack Wireless 2.4G + Bluetooth Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Rampagenin ürünü kötüdür tahminimceDaha çok yeni bir kulaklık.
Yeterli incelemesi var dostum tanıtımda.Daha çok yeni bir kulaklık.
Ön yargı is coming.Razer Blackshark v2 X en iyi kulaklık
Rampagenin ürünü kötüdür tahminimce
Dostum, Fury de ilk çıktığında sıkıntılı kulaklıktı, daha çok erken. Ben kulaklığa laf etmedim.Yeterli incelemesi var dostum tanıtımda.
Ön yargı is coming.
Valla BlackShark v2x Aldım Mikrofonu Çalışmıyor 3 adet PC ve Telefonda denedim,Razer Blackshark v2 X en iyi kulaklık
Rampagenin ürünü kötüdür tahminimce
Erken diye bir durum yok dostum. Bu kulaklık tutulduğu an fiyatı 1500 tl olur. Alacak olan şimdi alması lazım. Örneklerini çok gördük. Gamepower aynı oldu. Fury aynı oldu. Tutulduğu an direk diyat artar.Dostum, Fury de ilk çıktığında sıkıntılı kulaklıktı, daha çok erken. Ben kulaklığa laf etmedim.
İkisi de kötü modeller zatenErken diye bir durum yok dostum. Bu kulaklık tutulduğu an fiyatı 1500 tl olur. Alacak olan şimdi alması lazım. Örneklerini çok gördük. Gamepower aynı oldu. Fury aynı oldu. Tutulduğu an direk diyat artar.
Daha kötüleri 2 kat fiyatında.İkisi de kötü modeller zaten
Daha kötüleri 2 kat fiyatında.