Bu klavye kablolu kullanılıyor mu? Bende bluetooth yok. Ayrıca kablosuzda kullanmak istemiyorum.Bir de bu klavye mi daha iyidir rampage kb-r135 mi?![]()
Sarftech Stk61 Rgb Ledli Tam Mekanik Kırmızı Switch Gaming Bilek Destekli Kablolu Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Sarftech Stk61 Rgb Ledli Tam Mekanik Kırmızı Switch Gaming Bilek Destekli Kablolu Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu fiyata ajazz ak873Bu klavye kablolu kullanılıyor mu? Bende bluetooth yok. Ayrıca kablosuzda kullanmak istemiyorum.Bir de bu klavye mi daha iyidir rampage kb-r135 mi?
Merhabalar, 1000 TL civarı bir mekanik klavye alacağım. %60 yada tkl olmasını istiyorum. Beyaz olursa daha iyi olur. Fiyatta biraz esneme olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Vergilerle daha pahalıya geliyor hocam
artık kaliteli %60 mekanik klavyeler bu bütcelerde malesef yok, 1 arkadasın atıgı 550 tl falan mevcuttur ama 1 2 hafta icinde bozulması garantiMerhabalar, 1000 TL civarı bir mekanik klavye alacağım. %60 yada tkl olmasını istiyorum. Beyaz olursa daha iyi olur. Fiyatta biraz esneme olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Var hocam, sarftech gayet iyi bir marka. Yani fiyatına göreartık kaliteli %60 mekanik klavyeler bu bütcelerde malesef yok, 1 arkadasın atıgı 550 tl falan mevcuttur ama 1 2 hafta icinde bozulması garanti
Yurt dışına pek yanaşmak istemiyorum. Başka öneriniz var mıdır?Bu fiyata ajazz ak873
Bu alınır mı sizce? https://www.amazon.com.tr/COUGAR-GAMING-MEKANİK-KLAVYE-Switch/dp/B07PQ9YVTMVar hocam, sarftech gayet iyi bir marka. Yani fiyatına göre
Pek iyi değil
Ya furylevel y1 alacağım yada cougar puri tkl alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Bana cougar daha kaliteli gibi geldi.mekanik sart değilse
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
atıgınız klavyede bütceniiz 1250₺ kadar cıkartabilirseniz![]()
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.505,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye fiyatlarını Akakçe ile takip et! Furylevel Y1 RGB Red Switch Modüler Mekanik Oyuncu Klavye özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
furylevel tercih ederi, bütce yoksa steelseries. cougar duymadıgım bir marka oldugu icin yanaşmicamYa furylevel y1 alacağım yada cougar puri tkl alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Bana cougar daha kaliteli gibi geldi.
Ya furylevel y1 alacağım yada cougar puri tkl alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Bana cougar daha kaliteli gibi geldi.
Hocam güzel klavyede rgb ışıklandırması mevcutmu
Hocam yapmayın artık yeter ya, adam bu parayı gameboostera veya rampageye mi versin? Hayır kalite namına bir şey yok kiTkl
%60
Tam istersenizde
Hocam bu fiyata profesyonel bir şey yok kiHocam yapmayın artık yeter ya, adam bu parayı gameboostera veya rampageye mi versin? Hayır kalite namına bir şey yok ki
Ajazz ak873 var hocam, bunlardan çok daha iyiHocam bu fiyata profesyonel bir şey yok ki