- Tepki
- 0
Bütçem 1000 TL birazda aşabilirim.Alacağım klavyenin red switch olması ve Tr düzen olması tercihim.Siz ne önerirsiniz?
Red Switch yok ama bu varBütçem 1000 TL birazda aşabilirim.Alacağım klavyenin red switch olması ve Tr düzen olması tercihim.Siz ne önerirsiniz?
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html bu nasıl?Red Switch yok ama bu var
![]()
MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu rakamlarda önereceğim bir marka değil
3 Haftadır kullanıyorum güzel klavye tavsiye ederim.Red Switch yok ama bu var
![]()
MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam kailh switch bazıları kötü diyor sizin tecrübeleriniz nedir gk50 ile ilgili3 Haftadır kullanıyorum güzel klavye tavsiye ederim.
Kötü derken nesi kötüymüş bilmiyorum zira almadan önce çok araştırdım ve aldığıma pişman etmedi. Güzel klavye.Hocam kailh switch bazıları kötü diyor sizin tecrübeleriniz nedir gk50 ile ilgili