1000 TL Oyunlara Verilir Mi

Agony13

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Selam Arkadaşlar,

RDR 2, GOW, RE8, Spiderman almak istiyorum bayramda topladığım paranın neredeyse tamamını oyunlara yatırmış oluyorum böyle yaparsam, nays ile alınca 200 tl geri verecek bir babamın bir kendi hesabımdan alacağım sizce ne yapayım alayım mı? Yani 800 tl gibi bişey oluyor son fiyat

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar rdr 2 gow re8 spiderman almak istiyorum bayramda topladığım paranın neredeyse tamamını oyunlara yatırmış oluyorum böyle yaparsam nays ile alınca 200 tl geri vericek bir babamın bir kendi hesabımdan alıcam sizce ne yapayım alıyımmı yani 800 tl gibi bişey oluyor sın fiyat
Alacağın oyunlar iyi ama pahalı ve bu indirimden sonra daha da pahalı olucak ne almak istiyorsan şimdi al.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
rdr2 yi oynanacak bi oyun olarak görmüyorum ancak herkesin zevkleri farklı olduğu için

Eğer çok beğendiğin oyunlarsa almanı indirimde tavsiye ederim çünkü kur bu şekilde giderse steam tekrar doviz kurunu güncelleyecektir.

Yani bi daha indirim gelse bile aşırı pahalı kalacaktır indirimli hali bile.

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam kesinlikle almalısın. Kur güncellemesinden sonra RDR2 2k civarlara çıkacağı söyleniyor. Şu anda bu 3 oyunu 1kya alabiliyorsan, kur güncellemesinden sonra 3-3.5k tutar çok rahat.

• Beğen
Reactions: XXL
KS

Agony13

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam kesinlikle almalısın. Kur güncellemesinden sonra RDR2 2k civarlara çıkacağı söyleniyor. Şu anda bu 3 oyunu 1kya alabiliyorsan, kur güncellemesinden sonra 3-3.5k tutar çok rahat.
rdr2 yi oynanacak bi oyun olarak görmüyorum ancak herkesin zevkleri farklı olduğu için

Eğer çok beğendiğin oyunlarsa almanı indirimde tavsiye ederim çünkü kur bu şekilde giderse steam tekrar doviz kurunu güncelleyecektir.

Hocam haklısınız birde yeni pc aldım oynıyacak oyun var ama zamanında oynarım diye almıştım ama hepsi eski oyunlar yeni oyunları oynamak istiyorum artık alıcam yüksek ihtimal zaten nays geri ödeme yapıyor

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam haklısınız birde yeni pc aldım oynıyacak oyun var ama zamanında oynarım diye almıştım ama hepsi eski oyunlar yeni oyunları oynamak istiyorum artık alıcam yüksek ihtimal zaten nays geri ödeme yapıyor
Nays geri ödeme yapıyor hocam. Sadece papara gibi anında değil de 2-3 gün sürüyor. Ama sanırım 100 Tl sınır vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bir bak.

KS

Agony13

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Nays geri ödeme yapıyor hocam. Sadece papara gibi anında değil de 2-3 gün sürüyor. Ama sanırım 100 Tl sınır vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bir bak.
Hocam evet uncharted aldım 3 günde geri ödedi ve evet sağolun bir babamın bir kendi hesabımdan alacağım 500 tl 500tl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri