10000-12000 TL bandında telefon önerisi

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar selam yakın zaman da hem okuyup hem çalışacağım için meslek olarak kuryelik yapacağım ve şu an elimde iPhone 11 var fakat yeterli geleceğini zannetmiyorum. Özellikle konum açıkken LTE açıkken vs. şarjı zor dayanıyor, e tabii bir de yapacağım işte durmadan adreslere bakma, müzik dinleme, konum girme gibi olaylar derken telefonun ekranı genel de hep açık kalıyor ve çok fazla şarj yiyor.

Android telefon bakıyorum bu yüzden istediğim şeyler ise şöyle; başta bataryası'nın yüksek olması ki şarjı hemen bitmesin, kamera çok önemli çok fotoğraf ve video çekiyorum bu bağlam da iPhone 11 kamerasının aynısını veya ona yakın böyle güzel çekimler yapabileceğim bir kamera şart, super AMOLED veya AMOLED ekranlar daha iyi diye biliyorum ekranının da öyle olması hoş olur, son olarak da arayüzün de donma, kasma takılma vb. şeyler olmasını istemem çok sinir bozucu bir şey. Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam bu bütçeye genelde xiaomi, poco ve samsung'un ara sınıfı dediğimiz A serisi var. Şahsen ben bütün androidlerin amiral gemisi olmadığı sürece aynı olduğunu düşünüyorum. iPhone kadar stabil olamıyorlar asla. Kamera olarak da bu bütçede nerdeyse hepsi aynı gibi. Size önerim eğer Xiaomi alırsanız GCAM kurmanız. Gcam ile çekim yapıyorum ve telefonum iPhone gibi bir performans gösteriyor.

Önerebileceğim modeller:

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
hocam bu bütçeye genelde xiaomi, poco ve samsung'un ara sınıfı dediğimiz A serisi var. Şahsen ben bütün androidlerin amiral gemisi olmadığı sürece aynı olduğunu düşünüyorum. iPhone kadar stabil olamıyorlar asla. Kamera olarak da bu bütçede nerdeyse hepsi aynı gibi. Size önerim eğer Xiaomi alırsanız GCAM kurmanız. Gcam ile çekim yapıyorum ve telefonum iPhone gibi bir performans gösteriyor.

Önerebileceğim modeller:

Hocam Samsung'un bataryası ne kadar iyi? Ne kadar süre götürür sizce?

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Konum ve LTE'den dolayı şüphelerim var powerbank alacağım fakat şarjı çabuk bitecekse hiç almaya gerek yok iPhone 11 kullanmaya devam ederim.
hocam şahsen ben 4 yıllık bir redmi note 7 kullanıyorum ve bluetooth kulaklık bağlıyken 2 saat dinlediğim halde gün sonuna 30 40 yüzdeyle geliyor. Ve batarya sağlığı yerlerde olmasına rağmen...

artı olarak konumu da her otobüse bindiğimde açarım moovit kullandığım için.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
hocam şahsen ben 4 yıllık bir redmi note 7 kullanıyorum ve bluetooth kulaklık bağlıyken 2 saat dinlediğim halde gün sonuna 30 40 yüzdeyle geliyor. Ve batarya sağlığı yerlerde olmasına rağmen...

artı olarak konumu da her otobüse bindiğimde açarım moovit kullandığım için.
Başka önereceğiniz bir telefon var mı peki?

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Poco vs. böyle alt markaları almak istemiyorum hocam, harici olarak güzel telefonlar varsa ya da modeller onları önerirseniz çok sevinirim.
Alt markalık bir durum yok ama illaki ana markalardan istiyorsanız bir şey diyemem. Samsungun FE versiyonları tercih edilebilir.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Alt markalık bir durum yok ama illaki ana markalardan istiyorsanız bir şey diyemem. Samsungun FE versiyonları tercih edilebilir.
Yani Samsung FE serisini tercih etmek istiyorum fakat bazıları diyor pili çok kötü bazıları diyor 1 günü rahat çıkarır bilmiyorum kararsız kaldım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Pil mahindan çok yazılım önemli. Çünkü tek bir yazılımla bozuyor veya duzeltebiliyorlar. Sizin için mah yerine hızlı şarjın önemli olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri