Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Öneriniz nedir ? Başka bir mouse da olabilir.
Ağırlıklı Fps oyunları oynuyor ve yayın yapıyorum. ( Şuanda MSI Glutch GM 8 kullanıyorum)
Şuan mobilde olduğum için bu görsel ile sorumu soracağım.
burda en iyi steelseries rival 3 bende var kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım ama alabilirsen g305 wireless al hem kablosuz hemde ele güzel oturuyo fakat 99 gram yani aşırı rekabetçi takılmıyosan alınır aslında ağır mouselar kontrol açısından daha iyi olduğu için alınabilir bakmanı tavsi ederim
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.040,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Öneriniz nedir ? Başka bir mouse da olabilir.
Ağırlıklı Fps oyunları oynuyor ve yayın yapıyorum. ( Şuanda MSI Glutch GM 8 kullanıyorum)
Şuan mobilde olduğum için bu görsel ile sorumu soracağım.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...