Asus Tuf Gamıng GT301 kasanın üst kısmına içerdeki sıcak havayı tahliye etmesi için fan tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Fan fiyatlarını bilmediğimden piyasaya göre doğru bi bütçe vermemiş olabilirim ama max 1.000TL diyim
bu fanları alabilirsiniz
![]()
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
hocam güvenilir bi markamıdır ? Site bile doğru düzgün açılmıyor.bu fanları alabilirsiniz
![]()
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
tabikide güvenilir marka ve site gayet düzgün açılıyorhocam güvenilir bi markamıdır ? Site bile doğru düzgün açılmıyor.
3 fan evet, 2 üste 1 de arkaya mis gibi olurİşyerinden girdiğim için sıkıntı oldu o zaman3 fanmı o fiyata bu arada tam anlamadım.
evet 3 fanın fiyatıİşyerinden girdiğim için sıkıntı oldu o zaman3 fanmı o fiyata bu arada tam anlamadım.
arkada var zaten hocam3 fan evet, 2 üste 1 de arkaya mis gibi olur![]()
evet 3 fan ben aldım yarın gelır foto atarım geldıgındeİşyerinden girdiğim için sıkıntı oldu o zaman3 fanmı o fiyata bu arada tam anlamadım.
doğru arkada 1 fan var. üste 3 fan sığmaz heralde. arkaya 2. bir fan takmaya da yerim olurmu bilmiyorum mümkünmü yada böyle bişey ?evet 3 fanın fiyatı
arkada var zaten hocam
bende msi mag 110r var arkada bir tane rgb fan vardı zaten üste de radyatör takınca ön boş kaldı öne takıcam bende gelince fanları3 fan evet, 2 üste 1 de arkaya mis gibi olur![]()
tuf gt301 kasada üste 2 fan takmak iin yer var sadece . anakartınız ne?doğru arkada 1 fan var. üste 3 fan sığmaz heralde. arkaya 2. bir fan takmaya da yerim olurmu bilmiyorum mümkünmü yada böyle bişey ?
hocam üstte 2 tane takabilirsiniz diğerinide artık naparsınız bilemem altta takabilirsiniz istersenizdoğru arkada 1 fan var. üste 3 fan sığmaz heralde. arkaya 2. bir fan takmaya da yerim olurmu bilmiyorum mümkünmü yada böyle bişey ?
ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 DDR4 5333 HDMI VGA Çift M2 USB3.2 mATX Anakartbende msi mag 110r var arkada bir tane rgb fan vardı zaten üste de radyatör takınca ön boş kaldı öne takıcam bende gelince fanları
tuf gt301 kasada üste 2 fan takmak iin yer var sadece . anakartınız ne?
bi öneriniz varmıdır hocam ?anakartta argb desteği yok
kasada kontrolcu yok mu?bi öneriniz varmıdır hocam ?
Kontrolcü ? valla varmı yokmu bilmiyorum ama internetten baktım şimdi kasa ısısını düzenlemeyle ilgili bişey galiba. Eğer varsada kasa ısınıyor yani yandaki cam kısmı üst kısım falan cayır cayırkasada kontrolcu yok mu?
gt 301 egzoz fanı rgb diye hatırlıyorum sanki2 tanesi üste, diğerini de arkadaki rgb olmayanla değiştirilir manasında yazdım. Kontrolcü var ama kaç tane fan destekliyor bakmak lazım.