çok güvenilir bir marka model değil şikayetçisi çokGamebooster Nıtro 120 ARGB Fanlı 120MM var ama sana tavsiyem 240 mm olanı.
Ben 1 senedir kullanıyorum tek bir sıkıntı yaşamadım.çok güvenilir bir marka model değil şikayetçisi çok
Hocam benim kasa max 165mm destekliyor ram larde rgb olurmu ?![]()
Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yukseklik 165mm diyor acaba ramlarden dolayi olmazmi kararsiz kaldim![]()
Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 34 eSports İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic Freezer 50 TR RGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
evet kurtarıyor , bende öneririm cok iyi bir sogutması varHocam benim kasa max 165mm destekliyor ram larde rgb olurmu ?
Yukseklik 165mm diyor acaba ramlarden dolayi olmazmi kararsiz kaldim
Saolun hocam sey bir sorum daha var iseevet kurtarıyor , bende öneririm cok iyi bir sogutması var
Hocam oc kaldirirmi bubütçeyi az biraz daha arttıra bilirseniz bu da olur çift fanlı
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kaldırır ama size tavsiyem yapmayın islemcinin güçlüSaolun hocam sey bir sorum daha var ise
Hocam oc kaldirirmi bu
katılıyotum işlemcin gayet güçlü hocam gerek yokkaldırır ama size tavsiyem yapmayın islemcinin güçlü
Tamamdir cok teşekkürler hocamkatılıyotum işlemcin gayet güçlü hocam gerek yok
Rica ederimTamamdir cok teşekkürler hocam
Hocam kasanin uzerine 2 tane 120 lik fab taksam sogutmaya perofmans olurmuRica ederim
Olur tabikideHocam kasanin uzerine 2 tane 120 lik fab taksam sogutmaya perofmans olurmu
2. Atılan sadece AMD threadripper işlemciler ile uyumlu![]()
![]()