1000Tl'ye Kadar Klavye Önerisi

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selam, 1000 TL ye kadar bütçe var. Basarken dağları deliyormuşum gibi ses cıkarmayan klavye lazım. Oyun oynamak için kullanacağım. Motospeed in bir klavyesi var şuan. Mekanik klavyelerden az ses cıkaran bir renkti ama hatırlamıyorum tam ona rağmen çok sesli geliyor.

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Şu anda mediamarktta bütçenizin biraz daha üstüne blackwidow v3 tkl var. Bu fiyata asla bulamazsınız. Bence bir 600 lira aha bütçe üstüne çıkarak bu klavyeyi tercih edin. Eğer çıkamam diyorsanız bütçenizin civarında amazonda royal kludge rk61 olması lazım.

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şu anda mediamarktta bütçenizin biraz daha üstüne blackwidow v3 tkl var. Bu fiyata asla bulamazsınız. Bence bir 600 lira aha bütçe üstüne çıkarak bu klavyeyi tercih edin. Eğer çıkamam diyorsanız bütçenizin civarında amazonda royal kludge rk61 olması lazım.
Link atabilir misiniz? Bir de bunun ses cıkarma durumu nasıldır hangi switch bulunuyor mediamarkta bir tane blackwidow geldi karşıma o da 3k tutarındaydı. Dediinizi bulamadım sanırım

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Link atabilir misiniz? Bir de bunun ses cıkarma durumu nasıldır hangi switch bulunuyor mediamarkta bir tane blackwidow geldi karşıma o da 3k tutarındaydı. Dediinizi bulamadım sanırım
Yeşil switch ses çıkarır fakat o sese katlanılır. Razer'ın orta sesli ama çok kaliteli bir switchidir kendileri. Bu arada mediamarktta dün 1568 liraydı bu sabah zamlanmış ben de alacaktım :/

Ama zaten royal kludge rk61 sessiz ve prelubed klavye.

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeşil switch ses çıkarır fakat o sese katlanılır. Razer'ın orta sesli ama çok kaliteli bir switchidir kendileri. Bu arada mediamarktta dün 1568 liraydı bu sabah zamlanmış ben de alacaktım :/

Ama zaten royal kludge rk61 sessiz ve prelubed klavye.
Royal kludge basma sorunu falan yaşatır mı biliyor musun? Kullanabileceğim kaliteli bir şeye ihtiyacım var.

Blackwidowun sound testine baktım da aşırı sesli benim suankinden daha sesli hatta. Sese girdiimde bir şey yaptğımda klavye sesi ortalıgı inletiyor. Mekanik olması şart değil

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Royal kludge basma sorunu falan yaşatır mı biliyor musun? Kullanabileceğim kaliteli bir şeye ihtiyacım var.

Blackwidowun sound testine baktım da aşırı sesli benim suankinden daha sesli hatta. Sese girdiimde bir şey yaptğımda klavye sesi ortalıgı inletiyor. Mekanik olması şart değil
royal kludge çok iyi bir klavye markası almandır kendileri ama galiba o da zamlanmış. Razer Ornata ya da Razer Cynosaya bakabilirsin. Ayrıca Steelseries Apex 3 var.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
yaşatmaz gayet kaliteli bir markadır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri