Soru 1050Ti̇ Kartim Var Bu Parçalari Alsam Olur Mu

oguzhangrap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,

Kullandığım sistemde ekran kartım 1050Tİ, ekran kartı almak istemiyorum bütçeden dolayı onun dışında aşağıda ki parçaları alıp ekran kartımla kullanmak istiyorum mantıklı mı ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Merhaba,
Kullandığım sistemde ekran kartım 1050Tİ, ekran kartı almak istemiyorum bütçeden dolayı onun dışında aşağıda ki parçaları alıp ekran kartımla kullanmak istiyorum mantıklı mı ?
https://www.incehesap.com/kingston-...16-16gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-50498/ 2 ADET
PSU kötü bütçe belirtirsen öneri yapayım. Diğer parçalar iyi görünüyor soğutucu biraz zayıf kalmış

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
KS

oguzhangrap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam ben hepsini incehesaptan almak istiyorumda o yüzden oradan önerme şansınız varmı ?

KS

oguzhangrap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Taksitle alacağım hocam, birde güvenilirlik açısından her siteden alış veriş yapmayı sevmiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Taksitle alacağım hocam, birde güvenilirlik açısından her siteden alış veriş yapmayı sevmiyorum
PSU,SSD,KASA VE PSU ayrı sitelerden al en azından çünkü incehesapda aynı kalitede ürünler çok pahalı.

GİGABYTE anakartlarda SECURE BOOT açtığın zaman SOFT BRİCK olma ihtimali var kısacası servise göndermek zorunda kalıyorsun fifa 23 ve valorantı W11 de oynamak için secure boot açman şart. O yüzden mümkünse gençer gamingdeki MSI H610 nu alman daha iyi olur. Attığım bütün sayfalar güvenilirdir.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Oswald

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri