1050ti performans düsüklügü

KS

Kiracata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan orjinal yaptım. Cok temiz bir format attım. Tüm performans ayarlarını yaptım pc ye hicbirşey yüklemedim. Sadece lol ve black ops 3 yüklendi. Lol de performans 100 ler de 120 ortalama ama item alırken aniden drop yiyorum 40 a kadar alınca geçiyor hissedilmeyecek kadar kısa süreler droplar oluyor. Black ops u yükledim ve 60 fps ortalama ile oynuyorum ama bir anda drop giriyor donuyor sonra geri geçiyor. Biraz daha oynuyprım hep aynı yerlerde drop giriyor ve asagı atıp bakıyorum işlemci %100 oluyor en düsük %96 da çalışıyor zaten. Sanal çekirdekler görünmüyor bu arada Windows’ta

KS

Kiracata

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tekrar merhabalar. Sorunu çözemedim ama birsürü deneme yaptıgım icin suan elim daha cok bilgi var.
1- Önce yeni gelen BİOS güncellemesini yaptım.
Sonra Nvidia denetim masasından performans odaklı bir ayar yaptım. Geforce Exprience sürücüsünü güncelledim. Anakart sürücülerini de güncelledim. Sonuc değişmedi CPU genel olarak LOL de dahi GPU dan cok daha fazla kullanılıyor.
2-Bunların sonrasında temiz bir format attım ve Windows u orjinal key alarak orjinal yaptım sürücüleri vs tekrar yükledim tüm güç ayarlardı Nvidia ayarları performansa odakladım. Sonuç asagıda hiçbir şey calısmıyor oyunu açtığımda LOL deki FPS ortalaması arttı ama droplar hala devam aynı. Hatta sonrasında Black OPS 3 yükledim. Bu oyun biraz daha zorlar diye düşündüm tam performans alabilirim belki diye. Ortalama 60 70 FPS i ara ara düştü ama bir patlama olduğunda 2 6 FPS e düşüyor hatta kendini birkaç saniye bilgisayar kilitliyor. CPU %95 i hiç düşmüyor GPU %60 larda maksimum. FPS droplarında %100 CPU kulllanımı var bilgisayar bomboş. Hatta %104 e kadar çıkıyor CPU kullanımı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri