1060 tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kartlarin gpu lari ayni olmakla beraber burada sogutmaya bakarak ben asus rog derim gayet kaliteli fanlara ve malzeme kalitesine sahip...

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Kartlarin gpu lari ayni olmakla beraber burada sogutmaya bakarak ben asus rog derim gayet kaliteli fanlara ve malzeme kalitesine sahip...

oyun ve oc performansı olarak hangisinden daha fazla verim alabilirim hocam benim merak ettiğim nokta bu. rog youtube inceleme videosunda 2 ghz kadar çıktığını gördüm ama gigabyte 9 ghz lik veri aktarımı yapıyor mesela ama oc de 1873 mhz de kalıyor. Gerçi aynı sitede rog un oc değeri 1746 mhz yazıyor. biraz kafam karıştı hocam fiyat olarakta 100-200 tl gibi farklar var kartlar arasında. Hangi kart bana max oyun performansı verebilir / hangi kartta sorunsuz bir şekilde oc yapabilirim daha önce hiç denemedim çünkü ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam kullanidigim internetten dolayi sitelere giremedim gigabyte modeli 9gbps mi acaba bu konuda bilgilendirirseniz ona gore donus sagliyayim....

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet hocam 9 gbps gigabyte aorus extreme edition gtx 1060 6 GB 1.ci linkteki
2. link msı gaming X gtx 1060 6g 6gb
3.link rog strix oc gaming gtx 1060 6gb

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
En fazla performans i o zaman gigabyte ile alacaksınız demektir gigabyte 9 gbps ile diger kartlara Gore daha fazla fps alırsınız

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:

Enes Değirmenci' Alıntı:
En fazla performans i o zaman gigabyte ile alacaksınız demektir gigabyte 9 gbps ile diger kartlara Gore daha fazla fps alırsınız

hocalarım youtube da izlediğim inceleme videosunda rog 2000 kusur mhz çıkıyordu oc da (sitede ise 1746 yazıyor buna anlam veremedim) gigabyte ta ise 1873 yazıyor bunun bir farkı olur mu fps açısından

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hslr' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Kesinlikle önerim Gigabyte Extreme serisi .

Enes Değirmenci' Alıntı:

hocalarım youtube da izlediğim inceleme videosunda rog 2000 kusur mhz çıkıyordu oc da (sitede ise 1746 yazıyor buna anlam veremedim) gigabyte ta ise 1873 yazıyor bunun bir farkı olur mu fps açısından

Sorun olmaz program üzerinden siz 2 modelede o.c işlemi uygulayabilirsiniz ancak gigabyte en performanslısı olur .

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkürler yardımlarınız ve ilginiz için iyi akşamlar iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri