Ips al o zaman bekle salicam 5 10 dk ya link1080p monitör önerilerinizi alabilir miyim? ve ips mi va monitörmü almalıyım ?
her türlü oyunu oynuyorum FPS de hikayeli oyunlari da ne önerirsiniz bütçe 3.500 Max
hocam onun kronik problemi var onun harici iyi diye biliyorum![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu nasıl iyi mi bilgisi olan veya kullanan varmı?
Dell S2421HGF kullanıyorum gayet memnunum 1ms 144hz 24 inç 1080p1080p monitör önerilerinizi alabilir miyim? ve ips mi va monitörmü almalıyım ?
her türlü oyunu oynuyorum FPS de hikayeli oyunlari da ne önerirsiniz bütçe 3.500 Max
güzel monitör hocam öneririm.![]()
Dellin paneli ve monitörleri bence çok iyi ama 144 hz yerine 165 hz versiyonuda alınabilir daha iyi olurDell S2421HGF kullanıyorum gayet memnunum 1ms 144hz 24 inç 1080p
Bobin sesi yapabiliyormuş. Bütçenizi biraz daha artırırsanız dorumda çok önerilen dell ürünü var. Şu ürün,![]()
Teknoloji biraz şans işi. Tüm modellerde olmuyor ama internette çok şikayet oluyor. Asus içinde ayakları kötü ve ghosting var diye şikayetler gördüm. Aldığınız üründe kesin bunlar olacak diye bir durum söz konusu değil.o kadar çıkamam en fazla 3.500 var elimde gigabyte üzer mi alırsam ? o sebeple Asusu mü alsam acaba kararsız kaldım
bundan aldım elime ulaştı ölü piksel çıktı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorumBobin sesi yapabiliyormuş. Bütçenizi biraz daha artırırsanız dorumda çok önerilen dell ürünü var. Şu ürün,
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
asus tuf gaming serilerinden bir tanesini alabilir siniz mesela VG247Q1A 23.8inç VA panel1080p monitör önerilerinizi alabilir miyim? ve ips mi va monitörmü almalıyım ?
Hayırlısı olsun DELL üzmez merak etmeyin.aldım artık3800 TL verip
Geçmiş olsun, duyduğuma üzüldüm. Umarım en kısa sürede çözülür. Müşteri temsilcisini bilmiyorum deneyimlemedim. Mail atın. Dell müşteri hizmetleriyle görüşün. Gaming.gen.tr müşteri hizmetleri yoğunluğu kaldıramıyordur muhtemelen. Başka firmayı aradım dün bir şey sormak için, tahmini süre 30 dakika dedi ve pek azalmadı, kapattım.bundan aldım elime ulaştı ölü piksel çıktı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum![]()