4060 1080p için yeterli4000 serisinde hangi kartı tercih etmeliyim
4070 wram yetersiz kalır mı die düşünüyorum ilerde yardımcı olur musunuz ?
Ultraya çeksem 8gb vram kullaniyor yeticegi tek yüksek ayarlar önerin için teşekkür ederim4060 1080p için yeterli
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki 4070 var kafamda ama ekran kartını tüm gücünü kullanicak bir işlemci pahalıya patlarUltraya çeksem 8gb vram kullaniyor yeticegi tek yüksek ayarlar önerin için teşekkür ederim
Hayır patlamaz 2k kullanacaksın r5 5600 iş görürUltraya çeksem 8gb vram kullaniyor yeticegi tek yüksek ayarlar önerin için teşekkür ederim
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki 4070 var kafamda ama ekran kartını tüm gücünü kullanicak bir işlemci pahalıya patlar
hocam hangi oyunda ultrada 8 gb vram kullanıyor bende 3070 var ultrada oynuyom daha 8gb oldugunu görmedimUltraya çeksem 8gb vram kullaniyor yeticegi tek yüksek ayarlar önerin için teşekkür ederim
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki 4070 var kafamda ama ekran kartını tüm gücünü kullanicak bir işlemci pahalıya patlar
hogwarts legacy spiderman remastered falanhocam hangi oyunda ultrada 8 gb vram kullanıyor bende 3070 var ultrada oynuyom daha 8gb oldugunu görmedim
hocam konuyla ilgisiz bir şey sorucam mesajınızın altında sistem içindeki donanımları nasıl yazdınızhocam hangi oyunda ultrada 8 gb vram kullanıyor bende 3070 var ultrada oynuyom daha 8gb oldugunu görmedim
imza kısmınıza ekleyebilirsiniz arkadaşlardan almak isteyen varsa yardımcı olmak için yazdımhocam konuyla ilgisiz bir şey sorucam mesajınızın altında sistem içindeki donanımları nasıl yazdınız
teşekkürler hocamimza kısmınıza ekleyebilirsiniz arkadaşlardan almak isteyen varsa yardımcı olmak için yazdım
Dlast of us da yapıyor ondanhocam hangi oyunda ultrada 8 gb vram kullanıyor bende 3070 var ultrada oynuyom daha 8gb oldugunu görmedim
last of us optimizasyon sorunu olan bir oyun zatenDlast of us da yapıyor ondan
Bazı oyunlar da olmaz evet ama kart çok yorulur 1 seneye 2 seneye çok sorun çekersin 4070 daha tatmin edici geldi banalast of us optimizasyon sorunu olan bir oyun zaten
Hane ben demiyorum PC hocasının 8gb vram yetersiz dediği videodada gordmBazı oyunlar da olmaz evet ama kart çok yorulur 1 seneye 2 seneye çok sorun çekersin 4070 daha tatmin edici geldi bana
hocam 4070 ile kıyaslıyamazsın zaten o kartıBazı oyunlar da olmaz evet ama kart çok yorulur 1 seneye 2 seneye çok sorun çekersin 4070 daha tatmin edici geldi bana
Hane ben demiyorum PC hocasının 8gb vram yetersiz dediği videodada gordm
Haklısın kiyaslanmaz ama sana bir soru sorayım 4070ti.mi alırsın 4070 mi aradaki farka degermihocam 4070 ile kıyaslıyamazsın zaten o kartı
4070 alırımHaklısın kiyaslanmaz ama sana bir soru sorayım 4070ti.mi alırsın 4070 mi aradaki farka degermi
4000 serisinemi gelicek oda4060 ti 1080pde güzel gider nvidia şuan uçuyor teknolojide dlss 3.5 çıkaracaklar o yüzden vram sıkıntı çıkarmayacaktır.
evet 4000 serisine gelecek dlss 3.54000 serisinemi gelicek oda