1080P Monitörü Nvidia DSR İle 2K Yapmak Zarar Oluşturur mu?

qCz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kullandığım monitörün linkini paylaştım. GTX 1080 ekran kartı kullanıyorum. 27 inç monitörde dalgalanmaları ve kaymaları azaltmak adına 2K'ya çekmeyi düşünüyorum. Zamanla monitöre veya sisteme bir zararı olur mu?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Hayır hiç bir zararı olmaz. Yazılımsal bir konudan bahsediyorsun. Donanım özelliklerini daha performanslı ve etkili kullanmana yarayan bir yazılım sadece. Eğer donanım ısıların normalse, yani yeterince soğutma sağlıyorsan ve PSU da kaliteli ve yeterliyse bilgisayarını her türlü yükün altına sokmanda sakınca yok.

• Beğen
Reactions: qCz

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Hayır hiç bir zararı olmaz. Yazılımsal bir konudan bahsediyorsun. Donanım özelliklerini daha performanslı ve etkili kullanmana yarayan bir yazılım sadece. Eğer donanım ısıların normalse, yani yeterince soğutma sağlıyorsan ve PSU da kaliteli ve yeterliyse bilgisayarını her türlü yükün altına sokmanda sakınca yok.
reis müsaitsen bana psu linki verebilirmisin kaliteli 5600x işlemci 6600 yada 3060ekran kartı için

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Resmi kaynaklı yazılımda sorun olacağını sanmıyorum ama dalgalanmaları ve kaymalara etki edeceğinden emin değilim.

• Beğen
Reactions: qCz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri