10K Laptop önerisi?

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar selamlar sistemimi satmıştım bazı sebeplerden ötürü ve macbook tarzı bir laptop arıyorum genel olarak okul, iş, belki oyun, dizi izleme vs. tarzı laptop arıyorum Adobe programları ve Coding ile uğraşıyorum belirttiğim özellikler de eğer bir öneriniz varsa söylerseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. :)

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Arkadaşlar selamlar sistemimi satmıştım bazı sebeplerden ötürü ve macbook tarzı bir laptop arıyorum genel olarak okul, iş, belki oyun, dizi izleme vs. tarzı laptop arıyorum Adobe programları ve Coding ile uğraşıyorum belirttiğim özellikler de eğer bir öneriniz varsa söylerseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. :)

bu laptopu buldum daha atmaya devam edecem hocam bu laptop özellikleri gayet iyidir işinizi görür

Emre112

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende 1 adet laptop var isterseniz satmayı düşünüyorum. çok temiz bilgisayar masaüstü olduğu için evde satacam

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Laptop alırken FreeDos alırsanız ortalama 1000 TL daha ucuza laptop bulabilirsiniz.
FreeDos: İşletim sistemi olmayan pc.

İnternetten win10 Pro'yu ortalama 50 TL'ye, win 11 Pro'yu ortalama 100 TL'ye Dijital Lisans Anahtarı alıp yükleyebilirsiniz.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
10 k ya oyun için cok iyi laptoplar yok ikinci ele yönelin isterseniz
Bu bütçedeki sıfır ürünler oyunlarda pek tatmin etmeyebilir. 2. elde temiz gtx 1650 li cihazlar bulabilirsiniz.
Hocam zaten konuda belki oyun için yazmıştım yani laptopun amacı oyundan çok dizi film okul ve öncelikli olarak iş için gerekiyor IPS ekran olması ekranın büyük olması benim için yeterli ve tabi özellik bakımından da kötü olsun istemem :)

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Hocam zaten konuda belki oyun için yazmıştım yani laptopun amacı oyundan çok dizi film okul ve öncelikli olarak iş için gerekiyor IPS ekran olması ekranın büyük olması benim için yeterli ve tabi özellik bakımından da kötü olsun istemem :)
Valla o fiyata biraz zor uzun süre gorurmez sizi bira daha bütçe arttirmanizi öneririm

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
İşte böyle istediğim tarz da bir laptop bunun gibi var mı başka premium tarzı ekran IPS vs.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Adobe programları için güçlü bir bilgisayar almalısınız yoksa yetmiyor.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
Acer markasına karşı bir nefretim var o markanın hiç bir şeyini kullanmam ama yine de teşekkür ederim.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Acer markasına karşı bir nefretim var o markanın hiç bir şeyini kullanmam ama yine de teşekkür ederim.
Rica ederim. Herkes markalar ile sorunlar yaşıyor. Bence birazcık şans meselesi, 2011 senesinde aldığım Acer monitör hala taş gibi çalışıyor. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri