28 Ekim olayının istenildiği gibi olacağını sanmıyorum. KDV tutarı düşünce çoğu firma kesinlikle ürünlere zam yapacaktır. Aynı zamanda dolar yükseliyor.Benim kasaya verebilecek bütçem 11k civarı monitör klavye cart curt toplam 15.500 bütçem var 28 ekimi bekliyimmi güzel sistemler gelirmi itopyaya
Teşekkürler ama bu benim bütçemin çok üstünde biraz beklemem lazım sanırım iyi bi sistem için28 Ekim olayının istenildiği gibi olacağını sanmıyorum. KDV tutarı düşünce çoğu firma kesinlikle ürünlere zam yapacaktır. Aynı zamanda dolar yükseliyor.
PCH tebilon işbirliğiyle AMD sistem hazırlamıştı yeniden stok verildi sisteme bi bakabilirsin.
![]()
AMD 5500-XFX RX 6600-GIGABYTE B450M-H-WD GREEN SSD-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5500-XFX RX 6600-GIGABYTE B450M-H-WD GREEN SSD-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bencede bekle hocamTeşekkürler ama bu benim bütçemin çok üstünde biraz beklemem lazım sanırım iyi bi sistem için
Her ne kadar forumda bulunan arkadaşlar 3050 önermesede bu bütçelerde f/p ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Bu sistemede bakabilirsinTeşekkürler ama bu benim bütçemin çok üstünde biraz beklemem lazım sanırım iyi bi sistem için
Bende aynı bütçe ile pc arıyorum ama bütçem hazır değil sadece bakıyorum giden kampanyalara bakarak hayırlı olsun alırsan.MERHABA ARKADAŞLAR
Benim kasaya verebilecek bütçem 11.000TL civarı monitör klavye cart curt toplam 15.500 TL var 28 ekimi bekliyimmi güzel sistemler gelirmi itopyaya
İnşallah dostum para zor kazanılıyor iyi bi pc için aylarca bekliyoruz bende 28 ekimi bekliycem olmazsa bi şekilde toplarız inşBende 28 Ekim'i bekliyorum. Belki mucize falan olurda fiyatlar düşer.
Ben 3 yıldır bekliyorum. İnşallah değecek.İnşallah dostum para zor kazanılıyor iyi bi pc için aylarca bekliyoruz bende 28 ekimi bekliycem olmazsa bi şekilde toplarız inş