11.000TL sistem toplama

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
MERHABA ARKADAŞLAR

Benim kasaya verebilecek bütçem 11.000TL civarı monitör klavye cart curt toplam 15.500 TL var 28 ekimi bekliyimmi güzel sistemler gelirmi itopyaya

Moderatörün son düzenlenenleri:

eck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Benim kasaya verebilecek bütçem 11k civarı monitör klavye cart curt toplam 15.500 bütçem var 28 ekimi bekliyimmi güzel sistemler gelirmi itopyaya
28 Ekim olayının istenildiği gibi olacağını sanmıyorum. KDV tutarı düşünce çoğu firma kesinlikle ürünlere zam yapacaktır. Aynı zamanda dolar yükseliyor.
PCH tebilon işbirliğiyle AMD sistem hazırlamıştı yeniden stok verildi sisteme bi bakabilirsin.

KS

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
28 Ekim olayının istenildiği gibi olacağını sanmıyorum. KDV tutarı düşünce çoğu firma kesinlikle ürünlere zam yapacaktır. Aynı zamanda dolar yükseliyor.
PCH tebilon işbirliğiyle AMD sistem hazırlamıştı yeniden stok verildi sisteme bi bakabilirsin.
Teşekkürler ama bu benim bütçemin çok üstünde biraz beklemem lazım sanırım iyi bi sistem için

eck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Teşekkürler ama bu benim bütçemin çok üstünde biraz beklemem lazım sanırım iyi bi sistem için
Her ne kadar forumda bulunan arkadaşlar 3050 önermesede bu bütçelerde f/p ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Bu sistemede bakabilirsin
Benim fikrim kampanya beklemenden yana bu fiyatlarda RX 6600lü sistem geliyor. Piyasayı takip et sürekli.
İyi forumlar.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
MERHABA ARKADAŞLAR

Benim kasaya verebilecek bütçem 11.000TL civarı monitör klavye cart curt toplam 15.500 TL var 28 ekimi bekliyimmi güzel sistemler gelirmi itopyaya
Bende aynı bütçe ile pc arıyorum ama bütçem hazır değil sadece bakıyorum giden kampanyalara bakarak hayırlı olsun alırsan.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bende 28 Ekim'i bekliyorum. Belki mucize falan olurda fiyatlar düşer.

KS

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Bende 28 Ekim'i bekliyorum. Belki mucize falan olurda fiyatlar düşer.
İnşallah dostum para zor kazanılıyor iyi bi pc için aylarca bekliyoruz bende 28 ekimi bekliycem olmazsa bi şekilde toplarız inş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri