İçinde Windows kurulu olan USB ihtiyacın var.he birde arkadaşlar freedos almayı düşünüyorum fiyat düşüyor herhalde ve alırsam windowsi kendim kurabilrimiyim
Lise mi Üni mi ?bilişim sis. bölümü okucam laptop lazım arkadaşlar 14.5 da olabilir fazla aşamam
üniLise mi Üni mi ?
yapabilir miyim işteİçinde Windows kurulu olan USB ihtiyacın var.
önerin için teşekkür ederim başka bi öneriniz varmıdır daha uygunaBu laptobu önerebilirim. Ramı mutlaka 16gb yapmalısın , max 32gb oluyor.
Windows kurulabilir. https://ty.gl/luj9hbzy3r
Bu fiyatın aşağısı biraz kötü , ama eğer 13k da fazlaysa bakarım.önerin için teşekkür ederim başka bi öneriniz varmıdır daha uyguna
Kolay hocam ama extra bir bilgisayara ihtiyacınız var usb ye yazdırmak için zaten genelde Dizüstü bilgisayarlarda çok freedos olmuyor.yapabilir miyim işte
İnternetten araştırabilirsiniz freedos için windows USB yazdırma yada Windows USB yazdırma yazın çıkar zaten güzel bir şekilde nasıl yapılacağını anlatıyorlar eğer yapamazsanız forumda da yardım edenler olur size.masa üstü pc m var
peki laptop için bi öneriniz varmıİnternetten araştırabilirsiniz freedos için windows USB yazdırma yada Windows USB yazdırma yazın çıkar zaten güzel bir şekilde nasıl yapılacağını anlatıyorlar eğer yapamazsanız forumda da yardım edenler olur size.
Önerdiğim laptop fiyatının en iyisi bir bakın bence.peki laptop için bi öneriniz varmı
Hocam Acer iyi markadır ürün de ise işlemcisi güzel ekran kartı da bu bütçede iyi durumda zaten çok üst seviye oyun oynamayacaksanız ve okul içinde aldığınız için iyi diyebilirimpeki laptop için bi öneriniz varmı
hm biraz! pahalıymışUyumlu ram bunu bulabildim ama pahalıymış.16GB RAM bellek için uygun Acer Nitro 5 AN515-45-R9DM DDR4 SO DIMM 3200MHz PC4-25600-S : Amazon.com.tr: Bilgisayar
16GB RAM bellek için uygun Acer Nitro 5 AN515-45-R9DM DDR4 SO DIMM 3200MHz PC4-25600-S : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Çok pahalıhm biraz! pahalıymış