Laptop ne alaka ya . Günde 150 tane laptop önerisi isteniyor ondan oldu galibahttps://ty.gl/nmetc7myto
Bu laptopu öneririm. Ramı başka satıcılara sorulmuş ve 16 ya yükseltilebiliyormuş .
;DLaptop ne alaka ya . Günde 150 tane laptop önerisi isteniyor ondan oldu galiba![]()
Evet 12.500 çıkabilirim.12.500 e çıkabilirmisiniz?
Evet 12.500 çıkabilirim.
Bu sistem kafama yattı siteyi önerir misiniz ? Güvenilir mi ?Bunu öneririm son çıkacağınız fiyat varmı? Çünkü bu kasa kötü deniyor.![]()
HaQQuS - GEN 3 / i3 12100F / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Uğur hoca onay verdi güvenilir.Bu sistem kafama yattı siteyi önerir misiniz ? Güvenilir mi ?
Tamamdır teşekkür ederim.Uğur hoca onay verdi güvenilir.
Hocam sizin attığınız cidden pahalı bir sistemdi çünkü rx 6500xt li bir sisteme göreÜzüldüm, benim attığım neden kafana yatmadı. Alındım, gücendim
ayrıca ryzen 5 4500 e göreHocam sizin attığınız cidden pahalı bir sistemdi çünkü rx 6500xt li bir sisteme göre
Sizin attığınız sistemi arkadaşıma gönderdim. Bilgisayardan pek anlamadığım için ondan yanıt bekliyorum. Ama sistem öneriniz için teşekkür ederim.Üzüldüm, benim attığım neden kafana yatmadı. Alındım, gücendim
Ekran kartı düşük hocam. İşlemciside 5600 den aşağı yapılmamalı çünkü 10k ya i3 12100f 6500xt sistem biliyorum. Diyelim ki işlemciyi 5600 yaptı bu seferde fiyat 11k civarı oldu. Bu seferde 1k verip 6600 lı sistemler alması daha mantıklı oluyor. Önerdiğim sistemdeki işlemcide i3 12100f gayet iyi bir işlemci. Önerdiğinizi alması , bütçesi 12.500 e çıkabiliyorken mantıksız olurdu.Üzüldüm, benim attığım neden kafana yatmadı. Alındım, gücendim