12.000TL Monitörlü Bilgisayar Toplama

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selam Arkadaşlar,

bir kez daha açmıştım buna benzer konu da şu an memlekette olduğum için henüz toplayamadım. Bu tüm parçaları birleştirdiğim ve son kez fikir almak istediğim son konudur.

İzmir'de okuyorum oraya taşımak sıkıntı olur diye okullar açılınca yani 10 gün içerisinde gideceğim ve oraya sipariş vereceğim. Çoğunlukla Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum.

Elimde 75Hz monitör var fakat 165Hz monitör bu tarz oyunlarda çok fark ettirdiği için kasadan kısmayı tercih ettim. Sistemde herhangi bir uyumsuzluk vs. var mıdır veya şununla değiştir dediğiniz bir parça. Kasanın hava sirkülasyonunu da sormak istiyorum. Malumunuz İzmir çok sıcak, sıcaklık açısından bir sıkıntı olur mu? Veya sabredip bu bütçe civarında hazır sistem beklemeli miyim?

Teşekkürler şimdiden.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...l16-ax4u32008g16a-sbht-fiyati,2010216824.html (X2)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Kasa mesh olmaması nerden baksanız 10 derece fark edebilir cs valor lol rainbow gibi oyunlar için ideal 165hz de oynatır ama mesh bir kasa ve ssd yi artırmanizi tavsiye ederim

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kasa mesh olmaması nerden baksanız 10 derece fark edebilir cs valor lol rainbow gibi oyunlar için ideal 165hz de oynatır ama mesh bir kasa ve ssd yi artırmanizi tavsiye ederim
Hocam 600-700 bandında mesh bir kasa önerisi yapabilir misiniz

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Monitör olarak bunu da gördüm aynı fiyat Acerle. Hangisi tercih edilmeli?

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Monitör olarak bunu da gördüm aynı fiyat Acerle. Hangisi tercih edilmeli?
fikri olan yok mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri