- Tepki
- 129
https://www.itopya.com/mentor-fox_h23451 o zaman bunu alabilirsiniz cooler master kasa seçerek ve 500tl farkla da 1tb mld m300 ssd seçebilirsiniz size kalmış.Bende ondan korkuyorum amd almaktan.
https://www.itopya.com/mentor-fox_h23451 o zaman bunu alabilirsiniz cooler master kasa seçerek ve 500tl farkla da 1tb mld m300 ssd seçebilirsiniz size kalmış.Bende ondan korkuyorum amd almaktan.
Bu bütçeye en mantikli sistem hangisi sizce? Oyun oynamak icin alacağımnormalde paylaşılan sistemler güzel parça kalitesi çok güzel lakin hep psu kalitesi kötü işinizi görürmü görür ama sağlıklı değil güzel bi marka ile değişiklik yapılabilir
Oyun performansinda sıkıntı çıkarmaz değil mi3060lı olan sistemi alın hocam
ben 3060 kullanıyorum şahsen, 1080pde hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım henüzOyun performansinda sıkıntı çıkarmaz değil mi
İ3 12100F ile darboğaz yaşamam demiben 3060 kullanıyorum şahsen, 1080pde hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım henüz
çıkarmaz hocam bi çok oyunu yüksek ayarda oynarsınızOyun performansinda sıkıntı çıkarmaz değil mi
yok yaşamazsınız hocamİ3 12100F ile darboğaz yaşamam demi
FIFA 23, CS GO, Valorant, Rocket League, Fortnite gibi oyunlar oynayacağım. Akıcı şekilde oynayabilir miyim
sistemin linki atarmısınız
12 GB 3060'lı sistem daha iyi geldi şahsen
şuan yenilendi bende helen power ile mentor arasında kalmıştım mentor daha iyi geldi bana bende onu alacağım sanırımŞansıma ekran kartı stoğu bitmiş. Bekliyorum.
Gene bittişuan yenilendi bende helen power ile mentor arasında kalmıştım mentor daha iyi geldi bana bende onu alacağım sanırım
hahahahaGene bitti
Alana kadar zam gelmesin bari. Ne zaman gelir stok acabahahahaha
bugün yada yarın zam gelmesinde 1 günle yada bir kaç saatle kaçırırsam üzülürümAlana kadar zam gelmesin bari. Ne zaman gelir stok acaba
yenilendi şuanAlana kadar zam gelmesin bari. Ne zaman gelir stok acaba
Şaka gibibugün yada yarın zam gelmesinde 1 günle yada bir kaç saatle kaçırırsam üzülürüm
yenilendi şuan