Laptopumu sattım.12.5k bütçem var.Monitörlü bir sistem almak istiyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum.Pc hocası, donanım arşivi gibi kanallar hazır sistem yaparmı.Yaparsa ne zaman yapar.1 haftadır bekliyorum.Önerilerinizi bekliyorum
Sistem çıkışı belli olmuyor. Bazen önceden bilgi gelebiliyor. Yarında çıkabilir, gelecek ayda.Laptopumu sattım.12.5k bütçem var.Monitörlü bir sistem almak istiyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum.Pc hocası, donanım arşivi gibi kanallar hazır sistem yaparmı.Yaparsa ne zaman yapar.1 haftadır bekliyorum.Önerilerinizi bekliyorum
Hocam sence ne yapmam gerekiyor.Bilgisayar almam lazım.Ailemde almamı söylüyor benimde şu aralar canım sıkılıyor.Önerileriniz nedirSistem çıkışı belli olmuyor. Bazen önceden bilgi gelebiliyor. Yarında çıkabilir, gelecek ayda.
Piyasayı takip edenler öneri sunar ben pek takip etmiyorum. Ancak kampanyaya denk getiremezseniz pek iyi sistem toplanamayabilir. Bir süre belirleyin kendinize ve fırsatları kovalayın. Olmadı en son alınabilecek en iyi sistemi toplayın.Hocam sence ne yapmam gerekiyor.Bilgisayar almam lazım.Ailemde almamı söylüyor benimde şu aralar canım sıkılıyor.Önerileriniz nedir
Anladım sağolunPiyasayı takip edenler öneri sunar ben pek takip etmiyorum. Ancak kampanyaya denk getiremezseniz pek iyi sistem toplanamayabilir. Bir süre belirleyin kendinize ve fırsatları kovalayın. Olmadı en son alınabilecek en iyi sistemi toplayın.
ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek (+460TL) de seçilebilir bu zamanda 8 gb az.Bu sistemi İ3 12100F İŞLEMCİ, 6500XT Ekran kartı seçerek ve bütçene göre ssd yi seçerek alabilirsin.
Fire Flux Hazır Sistemleri - inventus
Monitörde 75hz ıps alınabilir.
Evet onu yazmayı unutmuşumADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek (+460TL) de seçilebilir bu zamanda 8 gb az.
ben olsam 12k güzel bir sistem alıp 2. el kötü bir monitör alırdım monitörü sonra yükseltme yapmanız kolay ama sistem biraz uğraştırır ki bende şuan öyleyim 15k sistem aldım şimdi monitör alacağım 8-9k arası monitörü ödedikten sonra da ekran kartı yükseltesim varHocam sence ne yapmam gerekiyor.Bilgisayar almam lazım.Ailemde almamı söylüyor benimde şu aralar canım sıkılıyor.Önerileriniz nedir
Dediğinizi düşündüm sanırım öyle yapacağım.Ama bekle bekle 2 hafta olacak neredeyse.Canim çok sıkılıyor.Acilen f/p bir sistem bulmam lazımben olsam 12k güzel bir sistem alıp 2. el kötü bir monitör alırdım monitörü sonra yükseltme yapmanız kolay ama sistem biraz uğraştırır ki bende şuan öyleyim 15k sistem aldım şimdi monitör alacağım 8-9k arası monitörü ödedikten sonra da ekran kartı yükseltesim var