12100F Boşta 70-75 Derece

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Stok işlemci kullanıyorum pcyi alalı 9 ay fln olduğu için macunu hiç değişmedim belki bundan dolayıdır. Valorant vb oynarken 88-92 arası dolaşıyor

Ahmet3475

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
hocam macundan kaynaklı olabilir ama işlemci sogutucusu alırsanız iyi olur

Ahmet3475

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
o zaman macun alın bu kadar biliyorsanız buraya niye konu açtınız

KS

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
o zaman macun alın bu kadar biliyorsanız buraya niye konu açtınız
Evet knk bu kadarını da biliyorum. Sadece macun değiştirmek veya temizlemek varken niye 12100f gibi bi işlemciye sogutucu almak gibi gereksiz bişeye para harcıyım.

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
9 ayda termal macun ne kurur ne bozulur. bu kadar bilgiliyseniz millete ahkam kesmek yerine sorununuzu kendiniz çözün.

KS

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
9 ayda termal macun ne kurur ne bozulur. bu kadar bilgiliyseniz millete ahkam kesmek yerine sorununuzu kendiniz çözün.
Ahkam kesmek değil sadece aylardır aynı soğutucuyla sorun çıkarmadan çalışan ürüne soğutucu almamin gerekmediğini söyledim. Düzgün okuyabiliyorsanız ahkam kesenin ben olmadığını anlarsınız

KS

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Benle aynı soruni yasayan birileri varsa sakın bu arkadaşları dinleyip stok fanı değiştirip fan almak gibi bir şey yapmayın paranızı tamamen boşa harcarsınız. Uğraşacak zamanım olmadığı için sadece işlemci fanının tozunu küçük bi fırça yardımıyla temizledim ve neredeyse 20 derece düştü bosta 75-80e valorant vb oynarken 90-100 arasinda gezinen işlemci 5 dakikamı bile almayan temizlik sonrası bosta 50-55 oyunda 70-75 derecelere kadar düştü. Eğer temizlemek işe yaramazsa termal macunu değiştirmek de iyi bir fikir olabilir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Benle aynı soruni yasayan birileri varsa sakın bu arkadaşları dinleyip stok fanı değiştirip fan almak gibi bir şey yapmayın paranızı tamamen boşa harcarsınız. Uğraşacak zamanım olmadığı için sadece işlemci fanının tozunu küçük bi fırça yardımıyla temizledim ve neredeyse 20 derece düştü bosta 75-80e valorant vb oynarken 90-100 arasinda gezinen işlemci 5 dakikamı bile almayan temizlik sonrası bosta 50-55 oyunda 70-75 derecelere kadar düştü. Eğer temizlemek işe yaramazsa termal macunu değiştirmek de iyi bir fikir olabilir.
Demistim ztn

iefe6060

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
10
Boştaki işlemci sıcaklığına nerden bakabilirim

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
Stok işlemci kullanıyorum pcyi alalı 9 ay fln olduğu için macunu hiç değişmedim belki bundan dolayıdır. Valorant vb oynarken 88-92 arası dolaşıyor
bakım zamanı coktan gelmıs vaktınız oldugunda komple kasa temızlıgı termal macun bakımları yaparsanız daha da dusecektır sıcaklıklar. zaten havalarda asırı sıcak o da etkiliyor kasa sıcaklığını.

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
fanın anakarta giren soketlerine bak biri yada bir kaçı gevşemiş yada çıkmış olabilir 9 ayda macun bozulmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri