12400F için soğutma

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
4.5K ya kadar çıkarım. Bütçede sorun yok. 12400F ile kullanacağım. Sıcak bi bölgede yaşıyorum ve odada klima yok. Görüntüsü de önemli. Kasam TD500 Mesh. Ne önerirsiniz

Sıvı soğutma almak istiyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Kasanıza attığım uygun olarak gözüküyor ürünün incelemesine ve kasanıza uygun mu diye tekrardan kontrol ederek alabilirsiniz.

Diğer arkadaşların daha iyi önerileri olabilir o yüzden onları da bekleyin ikinci bir görüş alın

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Kasanıza attığım uygun olarak gözüküyor ürünün incelemesine ve kasanıza uygun mu diye tekrardan kontrol ederek alabilirsiniz.

Diğer arkadaşların daha iyi önerileri olabilir o yüzden onları da bekleyin ikinci bir görüş alın
Sizce 12400F için böyle bi soğutmaya ihtiyaç var mı

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Sıvı soğutucu istediğinizi belirttiniz bütçenizi belirttiniz bende o bütçeye ve isteğinize uygun sizi uzun süre götürebilecek bir öneri yaptım işlemci UPG tekrardan almanıza gerek kalmaz .
Elimde şuan ML240L V2 RGB var. Bu satıp üstüne para koyup onu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa bu sıvı soğutma yeter mi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Elimde şuan ML240L V2 RGB var. Bu satıp üstüne para koyup onu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa bu sıvı soğutma yeter mi
Bu sıvı soğutucu yeter hocam merak etmeyin.Öznel
Ofis'de de kullanan çalışanlar var ofis bu ürün kaynıyor resmen.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Çoğu kişi ürün çok kötü filan diyor. Sizce 12400F i kaç derecede tutar. Antalya gibi sıcak bi yerde klimasız ortamda oyunlarda
O kadar tahmin edemem hocam isterseniz deneyin 1 hafta eğer beğenirseniz kullanmaya devam edersiniz.Beğenmezseniz ben olsam para biriktirip öyle tercih yapardım bunu da 2.elden satardım.
Yatırım tavsiyesi değildir :D

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
O kadar tahmin edemem hocam isterseniz deneyin 1 hafta eğer beğenirseniz kullanmaya devam edersiniz.Beğenmezseniz ben olsam para biriktirip öyle tercih yapardım bunu da 2.elden satardım.
Yatırım tavsiyesi değildir :D
Bazı kullanan arkadaşlarım 55-65 arası tutar dedi. Sizce o sıcaklıklar iyi midir

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Hocam bende i5 12400F kullanıyorum ve bu soğutucunun siyah olan modelini kullanıyorum. Kutusunda LGA1700 kitiyle ve MX-4 termal macunuyla geliyor. İşlemci boşta 23-24 derecede, OCCT tam yükte 30 dakikalık testte 53-55 dereceyi geçmedi. Oyunlarda da 45-50 arası takılıyor. Kasam ise CoolerMaster CMP510. Kesinlikle tavsiye ederim o kadar bütçeye çıkmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Tabi son karar sizin.

Arctic Freezer 34 eSports DUO - 1100 TL

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri