Merhabalar. 12400F işlemci ile uyumlu maksimum 800 TL lik hava soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Hocam kasa CoolerMaster CMP 510Kasanız nedir bilmeden öneri yapamayız normalde ama yüksekliği sizin kasanıza uyuyorsa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Performanslı ve başarılı bir üründür.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Id cooling 224xt v2 alabilirsin 12400f için kendim kullaniyorum.Hocam kasa CoolerMaster CMP 510
Tamam önerdigim soğutucu kasanızla uyumlu. Kullanabilirsiniz yani.Hocam kasa CoolerMaster CMP 510
Daha önce önerdiğiniz soğutucuyu kullanmıştım R5 3600 ile gerçekten güzel bir soğutucu. Ama 12400F LGA1700 sokete sahip olduğu için, içinden LGA1700 sokete uyumlu parçalar geliyor mu ondan emin olamadım.Tamam önerdigim soğutucu kasanızla uyumlu. Kullanabilirsiniz yani.
Aklıma gelmedi değil. Bu ürünün içinde zannedersem LGA1700 sokete uyumlu parçalarda geliyor.Id cooling 224xt v2 alabilirsin 12400f için kendim kullaniyorum.
Evet tabiki hem amd için hem intel için geliyor içerisinde termal macunda var soğutmasi fiyatina göre üst düzeyAklıma gelmedi değil. Bu ürünün içinde zannedersem LGA1700 sokete uyumlu parçalarda geliyor.
Peki teşekkür ederim hocam tecrübelerinizi aktardığınız için.Evet tabiki hem amd için hem intel için geliyor içerisinde termal macunda var soğutmasi fiyatina göre üst düzey
Ben teşekkür ederim iyi günler.Peki teşekkür ederim hocam tecrübelerinizi aktardığınız için.Favoriye aldım önerinizi.
Merhaba. Boşta ve yük altında sıcaklıkalar nasıl 12400f için 224xt v2 de?Id cooling 224xt v2 alabilirsin 12400f için kendim kullaniyorum.
Hayirli olsunBu arada soğutucuyu aldım. Biraz paraya kıyıp Teknobiyotikten Arctic Freezer 34 eSports Duo Black soğutucuyu sipariş verdim. Soğutucu ile birlikte LGA1700 kitide gönderdikleri için buradan sipariş verdim. Bu soğutucuyu seçmemin sebebi daha önce kırmızısını kullanmıştım ve muazzam soğutucu çoğu sıvı soğutmaya kafa tutuyor. Bildiğim ürünü aldım diyebilirim. Konu kapanabilir teşekkürler.
Teşekkür ederim.Hayirli olsun