12400F + RTX3070ti GTA5 fps sorunu!

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar grafik ayarlarında her şeyi fulleyince fpste problem yok 150-180 arası ancak çok drop yiyorum. Ayarlara girince bi anda gpu kullanımı 1 e düşüyor bu bi problem mi?

Ayrıca her şey ultradayken ekstra olarak advanced grafikleri yükseltince bu droplar düzeliyor gpu kullanımımda aynı şekilde artıyor.

Monitör: 240 hz 1080p

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar grafik ayarlarında her şeyi fulleyince fpste problem yok 150-180 arası ancak çok drop yiyorum. Ayarlara girince bi anda gpu kullanımı 1 e düşüyor bu bi problem mi?

Ayrıca her şey ultradayken ekstra olarak advanced grafikleri yükseltince bu droplar düzeliyor gpu kullanımımda aynı şekilde artıyor.

Yani advanceddeki ekstra görüntü ayarlarını aşınca gpu kullanımı artıyor ama droplar düzeliyor

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bi sorun yaşanacağını zannetmiyorum eğer fps sorunu da yaratmıyorsa(öznel).
peki hocam ekran kartımızda yada cpumuzda bi hata olduğunu nasıl anlarız.

ben prime 95 furmark falan açtım ama anlamadım yani nasıl anlayacağız bi sorun varmı

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
bi sorun yaratacağını sanmıyorum ayarlara girdiğinizde gpu kullanımının 1 e düşmesi normal gpu kullanacak grafik işleyecek bir durum oluşmuyor çoğu oyunda envanter lobi ayarlar vb. durumlarda gpu düşmesi normaldir

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29

genelde bu kart 2k 4k oynamak için ondan olabilir onun dışında sorun hakkında bilgim yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri