- Tepki
- 26
12kya kadar pc önerisi istiyorum mümkünse son çıkan popüler oyunları orta seviyede olsa iyi bir fpsde kasmadan oynatsın
12kya kadar pc önerisi istiyorum mümkünse son çıkan popüler oyunları orta seviyede olsa iyi bir fpsde kasmadan oynatsın
üstteki sistemde 6650xt var ama bununda işlemcisi bir tık iyi hangisi karar veremedimkalite istiyorsan
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
fsp markasını değistirip alabilirsiniz ve ssd markasını goodram olarak değistirebilirsinüstteki sistemde 6650xt var ama bununda işlemcisi bir tık iyi hangisi karar veremedim![]()
attığımı alacaksan rami 2 adet seçip 2.sıradaki corsairı alüstteki sistemde 6650xt var ama bununda işlemcisi bir tık iyi hangisi karar veremedim![]()
goodram 3600mhz daha iyi değil mi? corsair 3200mhzdenattığımı alacaksan rami 2 adet seçip 2.sıradaki corsairı al
3600hmz 3200hmz arasında fark yok alınmaz aynı fiyat değilsegoodram 3600mhz daha iyi değil mi? corsair 3200mhzden
Yok. 400mhz performans olarak bir şey kazandırmaz ama Corsair markası sana uzun ömürlü bir ram kazandırır.goodram 3600mhz daha iyi değil mi? corsair 3200mhzden
Ucuz değil corsairi seçince tek ram oluyor sağ taraftan onu 2 yapcorsair 531 lira daha ucuz hocam anlamadım şimdi aynıysa niye ucuz