13.000Tl En Iyi Laptop

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
13.000TLye 12ay taksitli fiyatına göre en iyi performansı veren laptopu önerir misiniz? Taksit peşin fiyatına olmasına gerek yok 12 ayda 1000tl gibi cüzri farkın peşine düşmem.

İş için kullancam bazı çizim programlarında şuanki laptopumda kasmalar oluyor harici ekran kartı olmadığından galiba harici veya dahili ben bilmem en performanslı hangisi ise onu önerirseniz sevinirim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
13.000TLye 12ay taksitli fiyatına göre en iyi performansı veren laptopu önerir misiniz? Taksit peşin fiyatına olmasına gerek yok 12 ayda 1000tl gibi cüzri farkın peşine düşmem.

İş için kullancam bazı çizim programlarında şuanki laptopumda kasmalar oluyor harici ekran kartı olmadığından galiba harici veya dahili ben bilmem en performanslı hangisi ise onu önerirseniz sevinirim.

Sonradan 8gb ram eklemesi iyi olur

KS

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55

Sonradan 8gb ram eklemesi iyi olur
Bu ikisinden hangisi daha iyi

Güzel bir performans verir mi acaba

İnce veya kalın olması benim için çok önemli değil kalın olup da daha performanslısı varsa onerebilirsin

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Bu ikisinden hangisi daha iyi

Güzel bir performans verir mi acaba

İnce veya kalın olması benim için çok önemli değil kalın olup da daha performanslısı varsa onerebilirsin
Hocam kendim kullaniyorum die attim huwaey laptopu kardesimde univerisite işleri icin kullari gayet memnunuz iyi performans li fiyatına gore sizi üzmez

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55

Merhaba,

Bir sürü çizim programı var kimisi ben 2008 sürümüne alışkınım diyor kimisi illa en güncel olsun diyip 2023 sürümü yüklüyor. Arada çok fark oluyor. Ayrıca çizim programına göre harici grafik kartı da önemli.

Bazı çizim programlarından kastınız hangileri ve sürümleri kaç?
Çizim projelerinizin dosya boyutu ne kadar oluyor KB, MB cinsinden?

Bunları belirtirseniz daha iyi öneriler alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri