- Tepki
- 1
kesinlikle 14.500tlyi gecsin istemiyorum onerilere acigim
nvidia tercih aslindaEkran kartı Nvidia mı olsun AMD mi istediğiniz şeyler var mı ?
cok sag olun, ben bunu gordum ama 5500 cokta ic acici bir islemci gibi gelmiyor bana dusunmuyorum bunu.O zaman aşağıdaki sistemi tercih edebilirsiniz belki diğer arkadaşlar daha iyi sistem bulabilirler yada toplayabilirler ama bu sistem sizi uzun süre sizi götürür.2.bir görüş almadan almayın lütfen.
![]()
ULTIMA-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-5500 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. ASUS RTX 3060 6GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
5500 o kadar da kötü bir işlemci değil piyasaya baktığımızda çok da iç açıcı sistemler göremiyorum diğer arkadaşlar gördüklerini öneri yapacaktır son çare olarak YouTuber sistemeler bekleyebilirsiniz.cok sag olun, ben bunu gordum ama 5500 cokta ic acici bir islemci gibi gelmiyor bana dusunmuyorum bunu.
Bi üstü 5600 ve ısınan bi işlemci yani üst modele geçişin bedeli + soğutucu bedeli olur pahalı gelir. 5500 3060 yeter. AMD ekran kartı düşünürseniz çok daha iyisi var bu fiyatlara.cok sag olun, ben bunu gordum ama 5500 cokta ic acici bir islemci gibi gelmiyor bana dusunmuyorum bunu.