Öneri 13-15K PC Önerisi (Nisan 2023)

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
13-15K arası sadece kasa olaaacak şekilde bir pc istiyorum. Önerileriniz var mı?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,468
13-15K arası sadece kasa olaaacak şekilde bir pc istiyorum. Önerileriniz var mı?

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Site güvenli mi hocam? Bi sıkıntı olmasın aldıktan sonra?

Bunu görmüştüm ve beğendim. Site hakkında ne diyorsun hocam? Güvenli midir?

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
Bir arkadaş psu sisteme zarar verebilir dedi. Ne dersin bu konuda hocam?
Bütçe senin butcen ayni urunlere fazladan 3k verebilirim dersen ki kaldiki psu ya laf edilmis onerilen sistemlerin psu kalitesi de sorgulanır. Çok da sana dert olursa fazladan 3k verecegine 1k ya sonradan psu al tak yine daha ucuza gelir sana

Kaldı ki diger onerilen sistemteki psu ne kadar kaliteli sorgulanır

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bütçe senin butcen ayni urunlere fazladan 3k verebilirim dersen ki kaldiki psu ya laf edilmis onerilen sistemlerin psu kalitesi de sorgulanır. Çok da sana dert olursa fazladan 3k verecegine 1k ya sonradan psu al tak yine daha ucuza gelir sana

Kaldı ki diger onerilen sistemteki psu ne kadar kaliteli sorgulanır
Yani çok büyük sorun değilse aradaki fark yerine dediğin gibi psu değişimi yaparım. Ama sistemi bozacak kadar kötü psuyu eklemezler diye düşünüyorum. Kalitesi ayrı konuşulur ama 13klik sistemi çöp etmez herhalde.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Gigabyte ekran kartı var
Gigabyte anakart var
Bizim önerdiklerimiz asus, kalitesiz parça alıcağına bizim attıklarımıza bakar
Ek olarak fsp psu nun nesi kalitesiz

Yani çok büyük sorun değilse aradaki fark yerine dediğin gibi psu değişimi yaparım. Ama sistemi bozacak kadar kötü psuyu eklemezler diye düşünüyorum. Kalitesi ayrı konuşulur ama 13klik sistemi çöp etmez herhalde.
Hocam asus ekran kartı ve asus parçalar daha iyi. Sadece psuda değil

Ehmed

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
En azından forumda yakında gelecek f/p stoklu pc tanıtımlarının ufak bi infosu geçilse iyi olurdu...

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
E tabikide. Yıl 2023 olmuş 2011 de topladığım sistemdeki foem psu hala duruyor 12 senedir kac defa elektrik gitti elektrik nakil kablolari kac defa patladi kac defa direk yandi bisey olmadi 😂

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Gigabyte ekran kartı var
Gigabyte anakart var
Bizim önerdiklerimiz asus, kalitesiz parça alıcağına bizim attıklarımıza bakar
Ek olarak fsp psu nun nesi kalitesiz

Hocam asus ekran kartı ve asus parçalar daha iyi. Sadece psuda değil
Ben bu parça vs konusunda çok bilgim yok. O yüzden hem buraya soruyorum hem de birkaç bilen arkadaşa danisiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri