- Tepki
- 19
Arkadaşlar merhaba bana 26 jant 13 yaş a uygun (dağ bisikleti olursa daha iyi olur) önerebilirmisiniz çok anlamıyorum bu işlerden
boyun kaçArkadaşlar merhaba bana 26 jant 13 yaş a uygun (dağ bisikleti olursa daha iyi olur) önerebilirmisiniz çok anlamıyorum bu işlerden
bütce nedir. ve boyunuz nedirArkadaşlar merhaba bana 26 jant 13 yaş a uygun (dağ bisikleti olursa daha iyi olur) önerebilirmisiniz çok anlamıyorum bu işlerden
1.75 hocamboyun kaç
Yani max 3000 boy 1.75bütce nedir. ve boyunuz nedir
Çooook teşekkürlerSalcano ng650 önerebilirim
Hocam çok pahalı sizin dediğiniz yaSalcano ng650 önerebilirim
pahalı ama sağlam bisiklet 2020 model ng 650 var bende ama 3000 e bi bakım ne alabilirsinHocam çok pahalı sizin dediğiniz yabütçeyi aşar 3000 i biraz geçebilecek bi bisiklet önerirmisiniz
https://www.hepsiburada.com/corelli...isikleti-siyah-turuncu-gri-p-hbcv00001pym3abu fiyatı biraz aşıyo amaÇooook teşekkürler
Hocam çok pahalı sizin dediğiniz yabütçeyi aşar 3000 i biraz geçebilecek bi bisiklet önerirmisiniz
knk attığım bisiklet iyi deilmiş diye sildim yorumu bence en iyisi temiz 2.el bak senÇooook teşekkürler
Hocam çok pahalı sizin dediğiniz yabütçeyi aşar 3000 i biraz geçebilecek bi bisiklet önerirmisiniz
1.75 için en az 29 jant öneririm. Corelli snop 4.3 uygun ve mekanik disk frenlidir. Bakımı kolay giriş seviyesi dağ bisikleti. Bende kullanıyorum günlük kullanım için uygun. Ama şimdiki aklım olsa yol bisikleti alırdım. Gerçi artık çok pahalı.Arkadaşlar merhaba bana 26 jant 13 yaş a uygun (dağ bisikleti olursa daha iyi olur) önerebilirmisiniz çok anlamıyorum bu işlerden
Çooook teşekkürler1.75 için en az 29 jant öneririm. Corelli snop 4.3 uygun ve mekanik disk frenlidir. Bakımı kolay giriş seviyesi dağ bisikleti. Bende kullanıyorum günlük kullanım için uygun. Ama şimdiki aklım olsa yol bisikleti alırdım. Gerçi artık çok pahalı.
şimdi satma yazın fiyatları artıyo ozaman satYa konuyu bölmek gibi olucak ama 1.82 yim ng650 var satmayı düşünüyorum ne almalıyım?