13 yaşında yetişkin birisi gibi sakallarım çıkıyor

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
13 yaşındayım sakallarım yetişkin birisi gibi sert çıkıyor almayım almayım dedim ama çok kötü gözüküyor ve çok rahatsız edici diye 1 hafta önce aldım 1 hafta önce almama rağmen gene çıktı ve bu sefer daha gür çıktı ve göbeğimde kollarımda bacaklarımda sırtımda ve kalçamda saç gibi kıl var özel yerlerimi saymıyom zaten onları 2 yıl önce jiletle almaya başladım
Neden böyle oluyor çok rahatsızım bu durumdan:(

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Aaaa bu ben :D 13 yaşındayken benimde böyleydi bıyıklarım sakallarım simsiyah çıkmaya başlamıştı. :D

Ama sana bir tavsiye sakın ola jilet sürme o yaşlarda. Makine ile al. Ben bir hata yaptım jilete vurdum daha o yaşta hem hızlı hem kaba uzuyor benim sakallar.

Edit: Ne yazık ki 2 yıl önce jilete vurmaya başlamışsın yeni gördüm. Geçmiş olsun. :(

KS

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Aaaa bu ben :D 13 yaşındayken benimde böyleydi bıyıklarım sakallarım simsiyah çıkmaya başlamıştı. :D

Ama sana bir tavsiye sakın ola jilet sürme o yaşlarda. Makine ile al. Ben bir hata yaptım jilete vurdum daha o yaşta hem hızlı hem kaba uzuyor benim sakallar.

Edit: Ne yazık ki 2 yıl önce jilete vurmaya başlamışsın yeni gördüm. Geçmiş olsun. :(
teşekkürler :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri