13000 E Herşey Dahil PC

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
13000 lira bütçe monitör kasa kulaklık mause klavye herşey dahil pc lazım üstüne çıkamam maksimum 13000 yardım edermisiniz

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Toplanır mı evet toplanır.Ama ekran ips olmaz ram 8de kalır yanı verim vermez.Düşük kaliteli bir oyuncu bilgisayarı olur.
Hiç olmazsa 3-5 bin ekran için ek bütçe ayarlasanız 13 bine kasa toplanabilir.

metoez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Usta aciliyen varmi bilmiyom ama bazen yutubda ucuz topluyolar denk gelebilirsin iyi bi ekran karti alirsin bu butveye ama 3060 olmazda 3050 olur misal ben 15 e aldim 0 3060 12 gb lı monitörü de yok malesef 🥲

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Toplanır mı evet toplanır.Ama ekran ips olmaz ram 8de kalır yanı verim vermez.Düşük kaliteli bir oyuncu bilgisayarı olur.
Hiç olmazsa 3-5 bin ekran için ek bütçe ayarlasanız 13 bine kasa toplanabilir.
ya ben kendime aldim zatende bütçe olarak maksimum bu oldugu icin ben şey yapamıyorum trendyolda bir bilgisyaar var rx 550
Usta aciliyen varmi bilmiyom ama bazen yutubda ucuz topluyolar denk gelebilirsin iyi bi ekran karti alirsin bu butveye ama 3060 olmazda 3050 olur misal ben 15 e aldim 0 3060 12 gb lı monitörü de yok malesef 🥲
kanka bende aynısını 16 ya aldım benim sınıf arkadaşım istiyor durumları da buna yetiyor trendyoldan almak istiyo ucuz diye ben trendyoldan aldığım için önermiyorum yani ucuz bulmaya çalışıyorum

metoez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
ya ben kendime aldim zatende bütçe olarak maksimum bu oldugu icin ben şey yapamıyorum trendyolda bir bilgisyaar var rx 550

kanka bende aynısını 16 ya aldım benim sınıf arkadaşım istiyor durumları da buna yetiyor trendyoldan almak istiyo ucuz diye ben trendyoldan aldığım için önermiyorum yani ucuz bulmaya çalışıyorum
Kanka apu alsin ileride ekran kartı takar bence en mantiklisi bu

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yanı o zamanda apulu sistemde oynatacağı oyunların kapasitesi kalitesi belli.Ona göre karar vermeli.

Bu kasayı alabilir.Ama ekransız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri