Bu mouse nasıl arkadaslar bütçe 1300
Kötü
Malzeme kalitesi kötü be reisHiç düşünmeden bunu al. Beyaz rengi de var.![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 -Siyah
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Senin önerin ne?Malzeme kalitesi kötü be reis
Tamam 3395 var ama alınmaz
Bütçeyi biraz arttırmak gerek çok arada bir bütçeSenin önerin ne?
hocam 18 k dpi nerde kullanıyorsunuz ben de 1 hafta önce rival 300 aldım lol oynuyorum 1600 dpi da kullanıyorum o bile yüksek geliyorkanka mouse konusunda ne beklediğin önemli. Ben sırasıyla öneri listemi yazıyorum araştırma yaparak alabilirsin.
1- Asus rog Gladius 2 core 6200 dpı 101 yorumdan 4.9 ortalama puanla fp mouse kralı diyebilirim, dpı yüksek olsun dersen Origin modelini de önerebilirim
2- steelseries Rival 600 veya Rival 5 bu mouse'lar da gayet ergonomik ama Rival 5 bütçenin biraz üsütnde kalıyor, buna karşılık 18000 dpı. Rival 600 fiyatı 999TL Rival 5 fiyatı 1499TL
3- Razer Deathadder v2 bu mouse da 20.000 dpı oranına sahip yapı olarak ergonomik bir model, bence Razer eski malzeme kalitesinden uzak ama 999TL fiyat için gayet güzel bir ürün
bunlardan kesinlikle uzak dur çünkü bu fiyat bandındaki ürünleri üsttekilerle kapışacak kalitede değil bana göre.
1 Logitech
2 msı
Mouse alırken benim en dikkat ettiğim konu ele oturup oturmadığıdır, bence sen de eline oturan ve kullanım tarzına uyan bir mouse al. bunlar benim naçizane tavsiyelerim
Bu sensörle alakalı, kimse kullanmıyor. Sensörün daha iyi olduğunu gösteriyorhocam 18 k dpi nerde kullanıyorsunuz ben de 1 hafta önce rival 300 aldım lol oynuyorum 1600 dpi da kullanıyorum o bile yüksek geliyor
gladius 2 asla alınmaz ptfe skatez değil kablosu sensörü skatezler berbatkanka mouse konusunda ne beklediğin önemli. Ben sırasıyla öneri listemi yazıyorum araştırma yaparak alabilirsin.
1- Asus rog Gladius 2 core 6200 dpı 101 yorumdan 4.9 ortalama puanla fp mouse kralı diyebilirim, dpı yüksek olsun dersen Origin modelini de önerebilirim
2- steelseries Rival 600 veya Rival 5 bu mouse'lar da gayet ergonomik ama Rival 5 bütçenin biraz üsütnde kalıyor, buna karşılık 18000 dpı. Rival 600 fiyatı 999TL Rival 5 fiyatı 1499TL
3- Razer Deathadder v2 bu mouse da 20.000 dpı oranına sahip yapı olarak ergonomik bir model, bence Razer eski malzeme kalitesinden uzak ama 999TL fiyat için gayet güzel bir ürün
bunlardan kesinlikle uzak dur çünkü bu fiyat bandındaki ürünleri üsttekilerle kapışacak kalitede değil bana göre.
1 Logitech
2 msı
Mouse alırken benim en dikkat ettiğim konu ele oturup oturmadığıdır, bence sen de eline oturan ve kullanım tarzına uyan bir mouse al. bunlar benim naçizane tavsiyelerim
Hocam şahsen ben bir yerde kullanmıyorum, zaten kullandığım mouse görüyorsunuz Asus Rog gladius 2 core 6200 dpı ama buna dikkat edenler var o yüzden belirtmek istedimhocam 18 k dpi nerde kullanıyorsunuz ben de 1 hafta önce rival 300 aldım lol oynuyorum 1600 dpi da kullanıyorum o bile yüksek geliyor
hocam keşke sorsaydınız, kötü bir mouse fiyatına değmez.Hocam şahsen ben bir yerde kullanmıyorum, zaten kullandığım mouse görüyorsunuz Asus Rog gladius 2 core 6200 dpı ama buna dikkat edenler var o yüzden belirtmek istedim
bu bütçeye ne alınabilir hocam? ayrıca hiçbir ekipmana asla alınmaz diyerek yaklaşmak doğru değil. amd dışında tabi, arkadaşımızın bütçesine göre olan mouselardan öneride bulundum, vatana ihanetten yargılar gibi yorum yazmışsınızBu sensörle alakalı, kimse kullanmıyor. Sensörün daha iyi olduğunu gösteriyor
gladius 2 asla alınmaz ptfe skatez değil kablosu sensörü skatezler berbat
Rival 5/600 içinde aynısı geçerli.
Dav 2 biraz gereksiz pahalı
Biraz sert konuşmuş pardon.bu bütçeye ne alınabilir hocam? ayrıca hiçbir ekipmana asla alınmaz diyerek yaklaşmak doğru değil. amd dışında tabi, arkadaşımızın bütçesine göre olan mouselardan öneride bulundum, vatana ihanetten yargılar gibi yorum yazmışsınız![]()
Marka bazında hyperx haste wirelessMantıklı olabilir ben tercihlerimi marka bazlı yapan biriyim, o yüzden tercih ettim, rekabetçi oyun merakım da olmadığından benim için gayet yeterli. fikirleriniz için teşekkür ederim![]()
direkt glorius model o.