Öneri 1300Tl Mouse Önerisi (Nisan 2023)

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hiç düşünmeden bunu al. Beyaz rengi de var.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hiç düşünmeden bunu al. Beyaz rengi de var.
Malzeme kalitesi kötü be reis
Tamam 3395 var ama alınmaz

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
kanka mouse konusunda ne beklediğin önemli. Ben sırasıyla öneri listemi yazıyorum araştırma yaparak alabilirsin.
1- Asus rog Gladius 2 core 6200 dpı 101 yorumdan 4.9 ortalama puanla fp mouse kralı diyebilirim, dpı yüksek olsun dersen Origin modelini de önerebilirim
2- steelseries Rival 600 veya Rival 5 bu mouse'lar da gayet ergonomik ama Rival 5 bütçenin biraz üsütnde kalıyor, buna karşılık 18000 dpı. Rival 600 fiyatı 999TL Rival 5 fiyatı 1499TL
3- Razer Deathadder v2 bu mouse da 20.000 dpı oranına sahip yapı olarak ergonomik bir model, bence Razer eski malzeme kalitesinden uzak ama 999TL fiyat için gayet güzel bir ürün

bunlardan kesinlikle uzak dur çünkü bu fiyat bandındaki ürünleri üsttekilerle kapışacak kalitede değil bana göre.
1 Logitech
2 msı

Mouse alırken benim en dikkat ettiğim konu ele oturup oturmadığıdır, bence sen de eline oturan ve kullanım tarzına uyan bir mouse al. bunlar benim naçizane tavsiyelerim

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
kanka mouse konusunda ne beklediğin önemli. Ben sırasıyla öneri listemi yazıyorum araştırma yaparak alabilirsin.
1- Asus rog Gladius 2 core 6200 dpı 101 yorumdan 4.9 ortalama puanla fp mouse kralı diyebilirim, dpı yüksek olsun dersen Origin modelini de önerebilirim
2- steelseries Rival 600 veya Rival 5 bu mouse'lar da gayet ergonomik ama Rival 5 bütçenin biraz üsütnde kalıyor, buna karşılık 18000 dpı. Rival 600 fiyatı 999TL Rival 5 fiyatı 1499TL
3- Razer Deathadder v2 bu mouse da 20.000 dpı oranına sahip yapı olarak ergonomik bir model, bence Razer eski malzeme kalitesinden uzak ama 999TL fiyat için gayet güzel bir ürün

bunlardan kesinlikle uzak dur çünkü bu fiyat bandındaki ürünleri üsttekilerle kapışacak kalitede değil bana göre.
1 Logitech
2 msı

Mouse alırken benim en dikkat ettiğim konu ele oturup oturmadığıdır, bence sen de eline oturan ve kullanım tarzına uyan bir mouse al. bunlar benim naçizane tavsiyelerim
hocam 18 k dpi nerde kullanıyorsunuz ben de 1 hafta önce rival 300 aldım lol oynuyorum 1600 dpi da kullanıyorum o bile yüksek geliyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam 18 k dpi nerde kullanıyorsunuz ben de 1 hafta önce rival 300 aldım lol oynuyorum 1600 dpi da kullanıyorum o bile yüksek geliyor
Bu sensörle alakalı, kimse kullanmıyor. Sensörün daha iyi olduğunu gösteriyor

1 Logitech
2 msı

gladius 2 asla alınmaz ptfe skatez değil kablosu sensörü skatezler berbat
Rival 5/600 içinde aynısı geçerli.
Dav 2 biraz gereksiz pahalı

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Hocam şahsen ben bir yerde kullanmıyorum, zaten kullandığım mouse görüyorsunuz Asus Rog gladius 2 core 6200 dpı ama buna dikkat edenler var o yüzden belirtmek istedim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam şahsen ben bir yerde kullanmıyorum, zaten kullandığım mouse görüyorsunuz Asus Rog gladius 2 core 6200 dpı ama buna dikkat edenler var o yüzden belirtmek istedim
hocam keşke sorsaydınız, kötü bir mouse fiyatına değmez.

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bu sensörle alakalı, kimse kullanmıyor. Sensörün daha iyi olduğunu gösteriyor

gladius 2 asla alınmaz ptfe skatez değil kablosu sensörü skatezler berbat
Rival 5/600 içinde aynısı geçerli.
Dav 2 biraz gereksiz pahalı
bu bütçeye ne alınabilir hocam? ayrıca hiçbir ekipmana asla alınmaz diyerek yaklaşmak doğru değil. amd dışında tabi, arkadaşımızın bütçesine göre olan mouselardan öneride bulundum, vatana ihanetten yargılar gibi yorum yazmışsınız :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bu bütçeye ne alınabilir hocam? ayrıca hiçbir ekipmana asla alınmaz diyerek yaklaşmak doğru değil. amd dışında tabi, arkadaşımızın bütçesine göre olan mouselardan öneride bulundum, vatana ihanetten yargılar gibi yorum yazmışsınız :D
Biraz sert konuşmuş pardon.
Evet asla alınmaz çünkü
Sensörü
Skatezleri
Switchleri
Kablosu
Fiyatına göre aşırı kötü ürünler.
Hyperx Haste Wireless
Glorious Model o wireless
Pulsar xlite v2 mini wireless
Pulsar xlite
Gibi mouseler bakılabilir

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Mantıklı olabilir ben tercihlerimi marka bazlı yapan biriyim, o yüzden tercih ettim, rekabetçi oyun merakım da olmadığından benim için gayet yeterli. fikirleriniz için teşekkür ederim :)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mantıklı olabilir ben tercihlerimi marka bazlı yapan biriyim, o yüzden tercih ettim, rekabetçi oyun merakım da olmadığından benim için gayet yeterli. fikirleriniz için teşekkür ederim :)
Marka bazında hyperx haste wireless
Asus rog keris gibi mouselerde tercih edilebilirmiş
Zaten pulsar mouseler ülkemizde bilinmiyor ama asusun felan malzeme kalitesinden daha iyiler.

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
40 serisi ekran kartlarına geçiş yaparken bu önerinizi dikkate alıcam :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri