bu fiyata markası iyi olmayan ürünler var bütçe yükselirse bunlar alınabilir eğerki red switch zorunlu değilse xpg summoner bakın derim1300 tl ye kadar atom olmayan mekanik red switch lı uzun ömürlü klavye lazım
Asus kötü marka mi hocambu fiyata markası iyi olmayan ürünler var bütçe yükselirse bunlar alınabilir eğerki red switch zorunlu değilse xpg summoner bakın derim
![]()
HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.447,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yo değilAsus kötü marka mi hocam
Peki O zaman bu bütçeye membran da olur en iyi klavye nedir bu bütçe içindemek istediğim 1300 tl ye kötü markalar var iyi markalar için bütçe yükselmesi gerek
Peki O zaman bu bütçeye membran da olur en iyi klavye nedir bu bütçe için
Atom olmayan diye belirttim reis
Klavye konularında Atom tabirini ilk defa duyuyorum. Ben elimizde patlamasın sağlam bir şey olsun manasında dedin diye düşündümAtom olmayan diye belirttim reis
Hocam dedikleriniz dogru ama cok fazla eksisi var bence tr tus takimi degil atom kucuk enter tusu tabi en büyük artısı hot swap ama ne bilim yani değer mi ?Klavye konularında Atom tabirini ilk defa duyuyorum. Ben elimizde patlamasın sağlam bir şey olsun manasında dedin diye düşündümAma bu klavyede her şey mevcut ve gayet de sağlam bir yapıya ve malzemeye sahip. Sadece biraz daha yer kazanılması için masada boşluklar kırpılmış. Ben yine de bir düşün derim. Switch'ler değiştirilebiliyor sadece bir cımbız ile. Hem bluetooth hem 2.4ghz hem de kablolu kullanabiliyorsun. Muadilleri 2000 3000 civarı TR'de.
Hemen hemen her türlüsünü kullanan biri olarak emin ol eski kafam olsa bu linkini attığım modeli alırdımHocam dedikleriniz dogru ama cok fazla eksisi var bence tr tus takimi degil atom kucuk enter tusu tabi en büyük artısı hot swap ama ne bilim yani değer mi ?
Ortamınız oldukça güzelmiş hocam dediklerinizi düşüneceğim ama dediğim gibi bu sürece alismam nasıl olur bilemiyorum kuçuk enter olsun atom olmasi olsun ama tabikide dediginiz dogru valorant hardcore oynuyorum ranked ( yücelik 1 74 kp)Hemen hemen her türlüsünü kullanan biri olarak emin ol eski kafam olsa bu linkini attığım modeli alırdımBen Valorant gibi oyunları oynarken klavyeyi dik tutamadığımdan yatay tuttuğum zaman özellikle tam boy klavyede mouse'a yeterli alanı açsam bile iki elimin arasındaki mesafe o kadar uzak olmak zorunda kalıyor ki, tek el klavye almak durumunda kaldım. Bu tip hatta bunun TKL ama yön tuşları olan versiyonunu bile alsam hiç pişman olmazdım. Aynı anda hem mac hem pc kullanıyorum ve birini Bluetooth birini Wireless üzerinden tek klavyeyle geçiş yaparak kullanmak için birebir. bunun için Samsung'un Trio 500 modelini almak zorunda kaldım. Bir arkadaşım daha yeni verdi TKL versiyonunu sipariş, 10 güne gelir. Dilersen o zaman yorumlarını sana ileteyim.
Ekli dosyayı görüntüle 12875