Soru 13600Kf , Ryzen 7 5800X3D Arasında Kaldım

acemidoktor21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Işlemci alacağım 13600 kf ile , Ryzen 7 5800x3d arasında kaldım ne tavsiye edersiniz acaba genelde oyun oynamak için topluyorum sistemi render vs gibi şeylerle isim yok.
Ram olarak corsair vengeance 2x16 DDR 4, 3600 MHz cl18 var aldım. SSD olarak Kingston kc3000 1 tb aldım
soğutucu alarak artic veya lian li arasinda kaldım 280 veya 360
Veya lian li 240 yada 360 alacağım
Teşekkür ederim simdiden

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Işlemci alacağım 13600 kf ile , Ryzen 7 5800x3d arasında kaldım ne tavsiye edersiniz acaba genelde oyun oynamak için topluyorum sistemi render vs gibi şeylerle isim yok.
Ram olarak corsair vengeance 2x16 DDR 4, 3600 MHz cl18 var aldım. SSD olarak Kingston kc3000 1 tb aldım
soğutucu alarak artic veya lian li arasinda kaldım 280 veya 360
Veya lian li 240 yada 360 alacağım
Teşekkür ederim simdiden
intel diyorum kesinlikle bi de iki işlemciye de 360 mm sıvı soğutucu almalısın kesinlikle 240 mm yetmeyecektir

KS

acemidoktor21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
intel diyorum kesinlikle bi de iki işlemciye de 360 mm sıvı soğutucu almalısın kesinlikle 240 mm yetmeyecektir
Hocam ileride herhangi bir yükseltme yapmayacağım o yüzden sistemin hızlı,stabil ve çok isinmamasi lazım bu yüzden çok kararsız kaldım .
Yorumunuz için teşekkür ederim

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
KS

acemidoktor21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bütçeniz nedir hocam
Hocam en fazla 4.5 k Amazon Amerika üzerinden alacağım çünkü bulunduğum yerde vergi alınmıyor o yüzden ordan getirtecegim

bütçeniz nedir hocam
ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB - Multi-compatible all-in-one CPU AIO water cooler with A-RGB, efficient PWM-controlled pump, fan speed: 200-1900 RPM, LGA1700 compatible - Black
Hocam bunu da alabiliyorum 3 k ya ama en büyük sıkıntı buna göre kasa bulabilmiek çok pahalı olmayacak şekilde

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hocam en fazla 4.5 k Amazon Amerika üzerinden alacağım çünkü bulunduğum yerde vergi alınmıyor o yüzden ordan getirtecegim

ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB - Multi-compatible all-in-one CPU AIO water cooler with A-RGB, efficient PWM-controlled pump, fan speed: 200-1900 RPM, LGA1700 compatible - Black
Hocam bunu da alabiliyorum 3 k ya ama en büyük sıkıntı buna göre kasa bulabilmiek çok pahalı olmayacak şekilde
hocam 3kya 420lik radyatör almam çok zor bence sıvı soğutucudan kısıp az kasaya vermen lazım

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
böyle bi kasa buldum 360 mm destekliyor ve mesh bir kasa

buradan tüm özelliklerine bakabilirsin

ben sana güzel sıvı soğutmaları atacağım sen de fiyatlarına bakarsın aralarında seçersin hoşuna gideni

ben sana güzel sıvı soğutmaları atacağım sen de fiyatlarına bakarsın aralarında seçersin hoşuna gideni
articin rgbsiz sıvı soğutması

articin rgbsiz sıvı soğutması
artice bütçen yetmediği için lian li alabilrsin

Son düzenleme:
KS

acemidoktor21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim hocam cool Masterbox Td500 V2 mesh alacagim

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Teşekkür ederim hocam cool Masterbox Td500 V2 mesh alacagim
sıvı soğutucu olarak ne düşündünüz

hocam bi de kasanın egzoz fanı yok ona bir egzoz fan almalısınız

şunu buldum çakmak olup olmadığı konusunda bilgim yok ama siz amazon amerikada cooler master cf120 argb diye aratın

KS

acemidoktor21

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

şunu buldum çakmak olup olmadığı konusunda bilgim yok ama siz amazon amerikada cooler master cf120 argb diye aratın
Teşekkür ederim hocam egzoz fanı alırım Amazon Amerikadan dediğiniz fana bakacağım hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri