NOCTUA NT-H1Bazı videolarda macunun çok fark ettiğini gördüm . Güzel bir macun önerir misiniz?
işlemci 13900k olunca fiyat pek önemli değil . SoğusundaBütçe belirtirseniz daha iyi öneri gelir. Fiyattan bağımsız olarak önerildiğini gördüğüm ve 15.7 W/mk olan Pullsar Ice Dragon gördüm. Daha sağlıklı sonuç için diğerlerinden de mutlaka fikir alınız.
Şey diyeceğim . PC hocasının macun videosu güncel mi ?NOCTUA NT-H1
Çok fazla bilmiyorum piyasayı ve macunları ama baktıklarım arasında en çok önerilen performansı iyi olan ama fiyat performans olmayan üründü. Genel olarak çok övülmüştü. Almaya karar verirseniz mutlaka youtube ya da başka platformlardan performansını kontrol edin, içinize sinerse alırsınız.işlemci 13900k olunca fiyat pek önemli değil . Soğusunda
https://www.trendyol.com/thermal-gr...NC16pSRBL4_VB-PlXPollvzd0HerKPzYaAj56EALw_wcB buçok iyi soğutuyor ama pahalı sanki 2 gram içinÇok fazla bilmiyorum piyasayı ve macunları ama baktıklarım arasında en çok önerilen performansı iyi olan ama fiyat performans olmayan üründü. Genel olarak çok övülmüştü. Almaya karar verirseniz mutlaka youtube ya da başka platformlardan performansını kontrol edin, içinize sinerse alırsınız.
en F/P ürün arctis MX-5 teknobiyotik üzerinden satılıyor orjinalleri intel core i9-13900K için okey bir macun benceBazı videolarda macunun çok fark ettiğini gördüm . Güzel bir macun önerir misiniz?