hocam öyle dğeil direk forum üzerinden bulmak hazır sistem almak istiyorum o yüzden konu açtım ama kararsızım rx neden bu kadar sevilmiyor saf güçte ndivia yı tokatlarken neden sevilmiyor tercih edilmiyor
zaten izlemesem gelmem hocam sadece şey sorucaktım siz olsanız rx 6600 mü tercih edersinizOndan değil herşeyi söyleyin herşeyi öğrenmek istiyorum herşeyi bilmem lazım dedin diye paylaştımHiçbirimiz herşeyi bilmiyoruz
Genel olarak kanalı izlersen sorularına cevap alacaksın zaten. Sonrasında devam etsek daha iyi.
ozaman bu güzelmidir hocam sizin içinFiyatları yakınsa yakın performanstaki kartlar arasında hep nvidia tercih ediyorumDaha pişman olmadım. İşlemcide de hep amd gidiyorum senelerdir
![]()
afoxun soğutması iyimidir r5 5600 olmasıda beni kendine çekti yani gelecekte psu ile ekran kartını değiştirsem ekran kartını 3060 takabilirim darboğaz yapmaz r5 5600 diye düşünüyorumrx 67xx serisinde driver problemleri yaşanıyor. Bu yüzden uzak duruyorlar. rx6600 seviyesinde çok karşılaşmadım bu durumla yani tercih edilebilir. Yazdığınız 2 kartta alınabilir. 2xxx serisi ilk rtxlerden olduğu için ısınma problemi olduğunu söyleyenlere rastlamıştım. İyi soğutmaya sahip bir ürün alın. Ryzen 5. nesil işlemciler tercih edilir sorun yok.
Dilerseniz alabilirsiniz. Afox pek iyi değil. İleriye dönük geliştirme yapacaksanız tercih edebilirsiniz.afoxun soğutması iyimidir r5 5600 olmasıda beni kendine çekti yani gelecekte psu ile ekran kartını değiştirsem ekran kartını 3060 takabilirim darboğaz yapmaz r5 5600 diye düşünüyorum
Bu sistem gayet iyi, psu pek güven vermedi. Son seçenek olan fsp 750w ile değiştirilmesini öneririm.ozaman bu güzelmidir hocam sizin için
![]()
yapmam mantıklımıdır apu sistem alsam ekran kartını ayrı alsam watt kısmını ayarlıyarak mantıklı olur mu ?Dilerseniz alabilirsiniz. Afox pek iyi değil. İleriye dönük geliştirme yapacaksanız tercih edebilirsiniz.
ya dostum bak kısacası 13 bin tl ye ndivia sistem bulabilirmisin sen anlıyorsun galiba 2060 süpere pahalı dediler ama anlamadım nasıl yapsam biraz akıl versenBu sistem gayet iyi, psu pek güven vermedi. Son seçenek olan fsp 750w ile değiştirilmesini öneririm.
Eğer rx 6600 isterseniz bu sistemdeki işlemciyi 5600 yaparak alabilirsiniz
İntel işlemci olarak önerim bu olur. İ3 1210f, 5600 den biraz daha geride.
3060, 5600 ile darboğaz yapmaz.
Her türlü sorularınızı burdan sorabilirsiniz.