140Mm Kasa Fanı Öneri

rigel2901

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar, yeni bir sistem topladım, kasa için fan almak istiyorum.
Sistem:
9950X
MSI X870 Gaming Plus
64GB G.Skill 6000 MHz CL30
NZXT C1200
Arctic LF III 420mm

4 adet fan için toplamda 4-4 buçuk civarı bir bütçe ayırabilirim.

Kasa Deepcool Morpheus.

Kasa ile birlikte yan tarafta 3X140mm fan geliyor. Ön tarafa 3 adet 140mm fan eklemek istiyorum. Ayrıca arkaya bir adet egzos fan alacağım. Toplamda 4 fan alacağım
Seçenekler şunlar:

1. NZXT F140 RGB (89CFM)
2. Cooler Master Mobius 140P (76CFM)
3. Thermalright TL-C14C-S (75CFM)
4. CORSAIR RS140 (95CFM)

1. Bu seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Dediğim gibi 3 adet öne 1 adet egzos alacağım. Bildiğim kadarıyla anakartım 6 adet fan soketine sahip. Örneğin öne taktığım 3 fanı tek bir soket olarak bağlayabilirim değilmi? Fan çoklayıcı vb. bir ekstra aparata ihtiyacım yok sanırım? Yani bu fanların hepsi daisy chain özelliğine sahipmi?

2. Corsair modelinde fan kontrolcüsü olmadan çalışmama gibi bir durum yok demi? İtopya'da bazı modellerin sayfasında fan kontrolcüsü olmadan çalışmaz yazıyordu. Bu modelde yazmıyor. Emin olmak için sormak istedim.

Şimdiden teşekkürler.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
Deepcool Morpheus ve diğer parçalar alındı mı?
Deepcool Morpheus
Bunda yan panelde gelen fabrikasyon fanlar, sanıyorum 140mm

Arctic LF III 420mm bununla gideceksiniz. Üst panele takılacak ekzoz dış atımlı olarak işlevsel olacak...

Ekstra fanlar gerekmeyebilir..........
Bu durumda, şahsi tavsiyem ekstra fanlar için henüz alıma gitmemeniz.
Sistemi bir kurun ve kullanın. Sıcaklık durumlarına bakın.

4 bin TL, diğer parça ihtiyaçları, prof. iş ihtiyaçları için bir kenarda durabilir.
Kasa büyük hacimli olduğu için ısı dağılımı pozitif yöndedir. Isıyı dağıttığı için, büyüklük nedeniyle ekstra fanlara ihtiyaç bile duymayabilirsiniz

Yan panel giriş fanları içeri pozitif basınç oluşturacaktır. . Hem arctic sıvı soğutucu ekzoz,, hem de kasadaki diğer boşuklar, dışarı sıcak hava atımı olacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri