Arkadaşlar merhabalar, yeni bir sistem topladım, kasa için fan almak istiyorum.
Sistem:
9950X
MSI X870 Gaming Plus
64GB G.Skill 6000 MHz CL30
NZXT C1200
Arctic LF III 420mm
4 adet fan için toplamda 4-4 buçuk civarı bir bütçe ayırabilirim.
Kasa Deepcool Morpheus.
Kasa ile birlikte yan tarafta 3X140mm fan geliyor. Ön tarafa 3 adet 140mm fan eklemek istiyorum. Ayrıca arkaya bir adet egzos fan alacağım. Toplamda 4 fan alacağım
Seçenekler şunlar:
1. NZXT F140 RGB (89CFM)
2. Cooler Master Mobius 140P (76CFM)
3. Thermalright TL-C14C-S (75CFM)
4. CORSAIR RS140 (95CFM)
1. Bu seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
1. Dediğim gibi 3 adet öne 1 adet egzos alacağım. Bildiğim kadarıyla anakartım 6 adet fan soketine sahip. Örneğin öne taktığım 3 fanı tek bir soket olarak bağlayabilirim değilmi? Fan çoklayıcı vb. bir ekstra aparata ihtiyacım yok sanırım? Yani bu fanların hepsi daisy chain özelliğine sahipmi?
2. Corsair modelinde fan kontrolcüsü olmadan çalışmama gibi bir durum yok demi? İtopya'da bazı modellerin sayfasında fan kontrolcüsü olmadan çalışmaz yazıyordu. Bu modelde yazmıyor. Emin olmak için sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
Sistem:
9950X
MSI X870 Gaming Plus
64GB G.Skill 6000 MHz CL30
NZXT C1200
Arctic LF III 420mm
4 adet fan için toplamda 4-4 buçuk civarı bir bütçe ayırabilirim.
Kasa Deepcool Morpheus.
Kasa ile birlikte yan tarafta 3X140mm fan geliyor. Ön tarafa 3 adet 140mm fan eklemek istiyorum. Ayrıca arkaya bir adet egzos fan alacağım. Toplamda 4 fan alacağım
Seçenekler şunlar:
1. NZXT F140 RGB (89CFM)
2. Cooler Master Mobius 140P (76CFM)
3. Thermalright TL-C14C-S (75CFM)
4. CORSAIR RS140 (95CFM)
1. Bu seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
1. Dediğim gibi 3 adet öne 1 adet egzos alacağım. Bildiğim kadarıyla anakartım 6 adet fan soketine sahip. Örneğin öne taktığım 3 fanı tek bir soket olarak bağlayabilirim değilmi? Fan çoklayıcı vb. bir ekstra aparata ihtiyacım yok sanırım? Yani bu fanların hepsi daisy chain özelliğine sahipmi?
2. Corsair modelinde fan kontrolcüsü olmadan çalışmama gibi bir durum yok demi? İtopya'da bazı modellerin sayfasında fan kontrolcüsü olmadan çalışmaz yazıyordu. Bu modelde yazmıyor. Emin olmak için sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.