144-165 Hz Ips Monitör

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Asla seni üzmeyecek bir ürün 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum hatta o kadar memnunum ki aynı ürünün 2K olanını sipariş ettim o da 24 inç. Tek eksik yanı PC uygulaması biraz vasat çalışıyor ama tüm işlerini üstündeki tuşlardan halledebiliyorsun zaten kesinlikle aklında bulunsun araştırmanı tavsiye ederim.
msi olan hoşuma gitti kararsızım

Halil 16

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
24
Hocam o Aoc olan bir ms mprt. Tabii sizin monitörü ne amaçla kullandığınız bağlı ama bir ms gtg bir monitör genelde daha iyi kabul edilir.

Halil 16

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
24
yani kötü mü hocam monitörden anlamıyorum 1.2 sürüm olunca ne gibi sorunlar olur
HDR desteklemiyor bildiğim kadarıyla ama 1.2a 1.2 nin desteklemediği adaptive sync ve free sync teknolojilerini destekliyor. Yani ben lenovo olanı inceledim fiyat performans anlamında yetişebilmek için daha gerideki sürümleri kullanabilecekleri kaygısıyla(sonuçta onlar 0.5 ms di) ama msı olanlarda 1.2 varmış. Bu arada fiyat güncellemesi geldi o attıklarıma bu linklere bir bakın derim ama bunlar 0.5 ms mprt haberiniz olsun. Ve kontrast oranında özellikle msı çok daha önde.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
HDR desteklemiyor bildiğim kadarıyla ama 1.2a 1.2 nin desteklemediği adaptive sync ve free sync teknolojilerini destekliyor. Yani ben lenovo olanı inceledim fiyat performans anlamında yetişebilmek için daha gerideki sürümleri kullanabilecekleri kaygısıyla(sonuçta onlar 0.5 ms di) ama msı olanlarda 1.2 varmış. Bu arada fiyat güncellemesi geldi o attıklarıma bu linklere bir bakın derim ama bunlar 0.5 ms mprt haberiniz olsun. Ve kontrast oranında özellikle msı çok daha önde.
hocam beğendim msi G255PF E2 modelini piyasada en iyisi bu mu oluyor genelde fps oyunu oynuyorum valo cs fifa hoparlörü de var istiyodum zaten hoparlör olmasını üstüne az daha ekleyebilirim msi den iyisi varsa

Halil 16

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
24
Ips monitörler arasında yok ama va olanlar arasında belki vardır ya da tn monitörler arasında. Ve G255f ile arsında ne fark var ? Ben birşey göremedim birebirleri arasında aynılar gibi ama siz bilirsiniz.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Ips monitörler arasında yok ama va olanlar arasında belki vardır ya da tn monitörler arasında. Ve G255f ile arsında ne fark var ? Ben birşey göremedim birebirleri arasında aynılar gibi ama siz bilirsiniz.
msi G255PF E2 alıcam gibi memnun kalırım inş

Halil 16

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
24
İnşallah hocam şimdiden hayırlı olsun o zaman.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri