Max butce 15000 olacak sekilde sadece kasa sistem tavsiye istiyorum. Ne onerirsiniz bu fiyata ?
hocam bu sistemi geliştirin işlemciyi 5600 yapın anakarta gelirsek b550 yapmanızı öneririm ama bütçeyi az aşıyor bütçeniz varsa b550 yapın bütçe yetmezse a520 yapıp alabilirsiniz gayet güzel bir sistemMax butce 15000 olacak sekilde sadece kasa sistem tavsiye istiyorum. Ne onerirsiniz bu fiyata ?
Arkadasa alinacakta i3 istemedi ama bu sistem biraz aklina yatti. Simdilik bunu dusunuyor baska cevaplar gelirse onuda degerlendiririz. Tesekkur ederim oneri icinhocam bu sistemi geliştirin işlemciyi 5600 yapın anakarta gelirsek b550 yapmanızı öneririm ama bütçeyi az aşıyor bütçeniz varsa b550 yapın bütçe yetmezse a520 yapıp alabilirsiniz gayet güzel bir sistem
ULTIMA-4500 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-4500 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
baya iyi bi sistemArkadasa alinacakta i3 istemedi ama bu sistem biraz aklina yatti. Simdilik bunu dusunuyor baska cevaplar gelirse onuda degerlendiririz. Tesekkur ederim oneri icin
İ3 Olmasına kanmayın. İşlemci gayet güçlü. Ryzen 5 5500 işlemcisinden daha güçlü.Arkadasa alinacakta i3 istemedi ama bu sistem biraz aklina yatti. Simdilik bunu dusunuyor baska cevaplar gelirse onuda degerlendiririz. Tesekkur ederim oneri icin
Bu cevabin uzerine inceledim ve islemci oyunlarinda evet baya farkediyor. Tesekkur ederimİ3 Olmasına kanmayın. İşlemci gayet güçlü. Ryzen 5 5500 işlemcisinden daha güçlü.
Tesekkur ederim ilettim. Hepinize ayri tesekkur ederim cevaplariniz icin.İ3 olan sistem daha mantıklı, ekran kartı da 12gb o sistemin. Bütçeyi 1.5 k kadar aşıyor ama i5 12400f özelleştirmesi ile tadından yenmez bir sistem
Nerde satildi o fiyata? 0 mi 2.el mi?geçen hafta i5 12400 ve 3060 12gb 11.500 tl fiyattan satıldı. almadığıma bin pişmanım.
Sıfır. incehesap.com du sanırım.Nerde satildi o fiyata? 0 mi 2.el mi?
Cok kotu olmus ya uzuldum valla.Sıfır. incehesap.com du sanırım.
yine geçen hafta r5 5600 ve 6700 xt 12.999 tl den satıldı. sinerji.com.tr mağazasında. onuda almadım. param gelecekti diye bekledim param geldi fiyatlar uçtu. birşey lazım olunca göz önünden gitmez, lazım olunca da görünmez. şans yok.
Cok kotu olmus ya uzuldum valla.
Sıfır. incehesap.com du sanırım.
yine geçen hafta r5 5600 ve 6700 xt 12.999 tl den satıldı. sinerji.gen.tr mağazasında. onuda almadım. param gelecekti diye bekledim param geldi fiyatlar uçtu. birşey lazım olmayınca göz önünden gitmez, lazım olunca da görünmez. şans yok.
Hocam Asus geri ödeme kampanyası var. Şimdi bu sistemleri özelleştirip alıp bide o geri ödemeyi alabilir miyiz acaba?hocam bu sistemi geliştirin işlemciyi 5600 yapın anakarta gelirsek b550 yapmanızı öneririm ama bütçeyi az aşıyor bütçeniz varsa b550 yapın bütçe yetmezse a520 yapıp alabilirsiniz gayet güzel bir sistem
ULTIMA-4500 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-4500 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr